Home Lifestyle ‘Boer zkt Vrouw’: Jan en Romina geven tips aan de kandidaten van...

‘Boer zkt Vrouw’: Jan en Romina geven tips aan de kandidaten van dit seizoen

Vanavond gaat ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’ van start met een extra lange aflevering.

boer zoekt vrouw
© VTM

Voor fans van ‘Boer zkt Vrouw’ is het wachten eindelijk voorbij. Vanavond gaat het nieuwe seizoen van start op VTM, maar voor we eraan beginnen krijgen we van de zender nog een kleine preview. Zo kwamen Jan en Romina langs om de kandidaten van dit seizoen enkele tips te geven.

In april kregen we van VTM de eerste vijf mini-afleveringen van het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ te zien. Hier maakten we in elke aflevering kennis met een andere boer. In een van de filmpjes dook er trouwens ook een vrouw op, want dit jaar gaat ook boerin Marianne op zoek naar de ware liefde in het populaire programma.

Op het vervolg was het helaas nog even wachten, maar een tijdje geleden liet An Lemmens op haar Instagramaccount weten dat we vanaf 16 september naar nieuwe afleveringen van het televisieprogramma kunnen kijken. Het wachten is dus eindelijk voorbij, want vanavond gaat het nieuwe seizoen met een extra lange aflevering van start op VTM.

Tips van succeskoppel Jan en Romina

Om ons te belonen voor ons geduld van de afgelopen maanden laten ze bij VTM ons niet langer wachten. Zo gaven ze al een eerste preview vrij waarin je kan zien hoe Jan en Romina, het succeskoppel van de vorige editie, tips geven aan de kandidaten van dit jaar. Kijk zelf maar!

Lees ook: