Home Lifestyle ZIEN: dit vinden boer Jan en Romina van nieuwe boerin Marianne uit...

ZIEN: dit vinden boer Jan en Romina van nieuwe boerin Marianne uit ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’

''Sissy's' moeten zich zeker niet kandidaat stellen.'

© vtm

Huskygids Marianne gaat in een nieuw seizoen van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ op zoek naar de ware liefde. Tortelduifjes boer Jan en Romina uit de vorige reeks geven hun mening over haar. ‘Een vrouw met ballen’, aldus Romina.

Boer Jan, de knappe cowboy uit Australië, vond tijdens het vorige seizoen van ‘Boer zkt Vrouw –  De Wereld Rond’ zijn match in Romina. Hij keerde zelfs speciaal voor haar terug naar België en de twee wonen nu samen in een boerderijtje in Brugge. Deze week maken we kennis met de nieuwe kandidaten van het populaire programma, en Marianne is daar eentje van.

‘Geen sissy’s’

De veertigjarige boerin uit Finland is een sportieve avonturierster die houdt van de natuur en het buitenleven. Ze wil de mooie momenten die ze in de sneeuw beleeft heel graag delen met een man. Ex-deelnemers Jan en Romina keken naar de aflevering van deze avond en spuien hun mening over Marianne. ‘Het is een vrouw met ballen aan haar lijf’, vindt Romina. Volgens Jan moeten ‘sissy’s’ zich dus zeker niet kandidaat stellen.

Na het zien van de beelden wil het koppeltje al onmiddellijk op bezoek gaan bij de blondine. ‘In die jacuzzi zou ik ook wel eens graag zitten’, aldus Romina. Maar volgens Jan zal zijn vriendin het niet aankunnen om bij die koude temperaturen erin te kruipen.

Hun besluit: ‘Komaan jongens, schrijf een brief!’ Nog een kleine tip van Romina: ‘Wees even romantisch als Jan.’


Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.