Home Lifestyle Webshop van Romina uit ‘Boer zkt Vrouw’ is een groot succes

Webshop van Romina uit ‘Boer zkt Vrouw’ is een groot succes

Boer Jan steekt een handje toe en helpt met het wegbrengen van de pakjes.

© vtm

Romina, die in boer Jan haar grote liefde vond tijdens het vorige seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’, maakte haar grote droom waar en startte een webshop. Met succes, want heel wat kledingstukken zijn nu al volledig uitverkocht.

Romina Paret heeft niet enkel geluk in de liefde, ook op professioneel vlak loopt alles op rolletjes voor de mooie brunette. Ze droomde er al een hele tijd van om een eigen webshop te starten en begin april was het dan eindelijk zover. ‘Wat begon als een stiekeme droom, begint stilletjes aan realiteit te worden. Mijn eigen (web)winkel! Met een bang hartje, maar vooral met heel veel enthousiasme heet ik jullie welkom op Mina‘, aldus Romina.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Model

Je kan op haar website zowel jurkjes, jumpsuits, bloezen, broeken als accessoires scoren. De prijzen variëren van 9,95 euro voor een paar oorbellen met schelpjes tot 79,95 euro voor een zijden panterjurk. Romina staat zelf model voor de meeste items, en we zien onmiddellijk weer waarom de knappe cowboy voor haar koos.

De e-boutique is een groot succes. We zijn nog geen twee weken ver en de meeste kledingstukken zijn al uitverkocht. Nu Jan definitief terug naar België verhuisde, kan Romina zich ook volledig toeleggen op haar webwinkel, terwijl hij meehelpt op de boerderij. Hij steekt zelfs een handje toe bij Mina, want hij brengt de bestelde pakjes naar het postkantoor. #couplegoals.

Ze bedankt hem op Instagram dan ook voor zijn inzet. ‘Bedankt Jan voor je steun en toewijding. En om mijn zotte ‘goesten’ te tolereren.’ De stukken vlogen de deur uit, maar geen zorgen. Morgen 11 april komt de nieuwe collectie al online. Veel shopplezier!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.