Home Lifestyle ZIEN: dit is Marianne, de eerste boerin die in ‘Boer zkt Vrouw...

ZIEN: dit is Marianne, de eerste boerin die in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ op zoek gaat naar de liefde

Marianne is huskygids in Finland. Van een droomjob gesproken!

© Medialaan

Deze week zullen we 5 dagen op rij elke avond een nieuwe deelnemer van het aanstormende ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’-seizoen te zien krijgen. Na Victor (25) uit Bulgarije, is vandaag Marianne (40) uit Finland aan de beurt.

Boer Manu uit het vorige ‘Boer zkt Vrouw’-seizoen en zijn Hilde zijn verloofd en boer Jan laat Australië achter om zijn relatie met Romina in België verder te zetten. Met die prachtige nieuwtjes in het achterhoofd kijken we nóg meer uit naar het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. Presentatrices Dina Tersago en An Lemmens zullen deze week elke avond een boer of boerin uit het nieuwe seizoen voorstellen.

Mijn droomman is iemand die sterk is, zowel fysiek als qua karakter. Ik zoek een Viking met een peperkoeken hartje.

Huskygids Marianne

Vanavond is de 40-jarige Marianne uit Finland aan de beurt. Marianne is gek op honden en houdt naar eigen zeggen van koude en sneeuw. Sinds 2007 combineert ze die twee passies in een leven als huskygids in Muonio, een klein dorpje in Noord-Finland.

Mariannes roedel omvat maar liefst 56 honden, die ze stuk voor stuk bij naam kent en die ze verzorgt en traint. Bovendien maakt ze trektochten met de beestjes. Marianne is een sportieve avonturierster die houdt van de ongerepte natuur en het buitenleven. ‘De natuur en de zuiverste lucht ter wereld houden me hier. Ik word er nog steeds stil van. Maar ik mis het dat ik die mooie momenten niet kan delen met een man. Het is gewoon gezelliger met z’n tweeën.’

Wil je Marianne een brief schrijven? Klik dan hier!
Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.