Home Lifestyle Hotspots WEEKENDTIP: Bozar Night bouwt een feestje met Desperados

WEEKENDTIP: Bozar Night bouwt een feestje met Desperados

Kunst, muziek en een lekker biertje in de hand? We're in!

Zin in een feestje? Dan moet je op 30 april in de Brusselse Bozar zijn voor Bozar Night x Desperados: de perfecte mix van kunst, muziek en party. Want ja, op de vooravond van een verlofdag mag er al eens flink gefeest worden. Get on your dancing shoes!

#AnyPlacePartyPlace, zo luidt de nieuwste slogan van Desperados. Omdat een feestje volgens het merk niet gelinkt hoeft te zijn aan een specifieke locatie, brengt Desperados de party-mindset gewoon tot bij jou. Zo kon je eerder bijvoorbeeld al een feestje bij je thuis bestellen via Uber en genieten partyanimals nu maandag tijdens Bozar Night van een muzikale en visuele reis in de verschillende 360° partysettings. Van 20u tot 1u ‘s nachts dans je je een weg door de tentoonstellingen in het museum terwijl op de achtergrond de beste beats door de boxen klinken.

Bozar Night x Desperados

In de Desperados Room vormen witte museummuren dan weer de perfecte achtergrond voor een experimentele 360° visual mapping-party. Een party in space? Kan allemaal! Onder andere de Brusselse producer/dj Todiefor (bekend van het nummer ‘Cool Kids’ i.s.m. Caballero en JeanJass) zorgt voor de juiste tunes. Naast kunst en muziek dient Bozar Night ook als platform voor jong Belgisch talent. Zo kregen de jonge artiesten Gogolplex, Stig De Block en David Martin de eer om enkele van de belangrijkste kunstwerken die momenteel geëxposeerd worden in Bozar te herinterpreteren. Kunst, muziek en een lekker biertje in de hand? We’re in!

Praktisch

Bozar Night x Desperados: 30/04/2018. Expo van 20u-01u, muziek van 20u-03u. Meer info vind je op hun website.

Lees ook: