Home Lifestyle ‘Blind Gekocht’-expert Bart gaat deze keer zelf op zoek naar woning in...

‘Blind Gekocht’-expert Bart gaat deze keer zelf op zoek naar woning in ‘Huizenjagers: vakantiehuizen’

De interieurarchitect zoekt samen met zijn vriend een tweede verblijf in de Ardennen.

Bart appeltans
© VIER

In ‘Blind Gekocht’ realiseerde hij samen met Béa al 2 seizoenen de droomwoning van radeloze koppels, maar nu doet Bart Appeltans zelf beroep op experts. In ‘Huizenjagers: vakantiehuizen’ gaat de interieurarchitect namelijk op zoek naar een tweede verblijf.

Huizenjagers‘ is een succesvol programma op VIER. Elke week nemen drie makelaars het tegen elkaar op om dé perfecte woningen te vinden voor hun kandidaat-kopers. Elke dag is een andere opdracht en wie op het einde van de week de meeste punten van de deelnemers krijgt na hun huisbezoeken, wint de befaamde ‘Huizenjagers’-trofee. Deze zomer kiezen heel wat Belgen voor een vakantie in eigen land en daarom krijgt het programma een nieuw jasje: ‘Huizenjagers: vakantiehuizen’. Daarin moeten de huizenjagers op zoek naar tweede verblijven en in de allereerste aflevering duikt meteen al een bekend gezicht op: Bart Appeltans.

150.000 euro

Als interieurarchitect tovert hij de woningen die Béa vindt in ‘Blind Gekocht‘ om tot echte pareltjes. De koppels mogen hun wensen uitspreken, maar zien het resultaat van de renovaties pas helemaal op het einde. Gelukkig vallen de monden meestal open van verbazing en vloeien er bij veel traantjes, van geluk! Dit keer geeft Bart de teugels uit handen en doet hij zelf beroep op experts om een leuk vakantiehuisje te vinden in de Ardennen. Een woning die Bart, we hadden niets anders verwacht, uiteraard volledig naar zijn eigen smaak kan inrichten. Bart en zijn vriend Dennis hebben daarvoor een budget van 150.000 euro. Spannend!

‘Huizenjagers: vakantiehuizen’ gaat op maandag 3 augustus van start op VIER. Achttien makelaars doorkruisen zes weken lang het hele land op zoek naar bijzondere vakantiehuizen. Dat kan een chalet in de Ardennen zijn, een villa aan de kust of een tiny house in de Kempen. Om de coronamaatregelen te respecteren, verplaatsen ze zich deze keer niet in het bekende busje, maar krijgen ze elk een gepersonaliseerde mobilhome waarin ze de huisbezoeken live kunnen volgen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.