Home Lifestyle TV-TIP: Eric Goens volgt 18 BV’s tijdens deze ongewone zomer in ‘De...

TV-TIP: Eric Goens volgt 18 BV’s tijdens deze ongewone zomer in ‘De Zomer Van’

We krijgen vanaf vandaag een unieke blik achter de schermen bij onder anderen Koen Wauters, Jens Dendoncker, Natalia en Laura Tesoro.

de zomer van
© vtm

Eén ongewone zomer en 18 eerlijke portretten van BV’s over hoe zij deze atypische vakantiemaanden beleven. Dat is het concept van ‘De Zomer Van’, het nieuwe programma van Eric Goens dat je vanaf vanavond kan bekijken op VTM.

Terwijl de grote vakantie van 2018 in ons geheugen gegrift staat als die bloedhete zomer, zal het kernwoord in 2020 vooral ongewoon zijn. Door de coronacrisis die blijft aanslepen overal ter wereld zien de maand juli en augustus er voor iedereen toch een tikkeltje anders uit. Er zijn geen festivals of feestjes, we mogen niet dansen op trouwfeesten, we ruilen de verre reizen in voor een staycation en in musea of winkels dragen we een mondmaskertje. Ook onze favoriete BV’s moeten hun zomer nu op een andere manier invullen en Eric Goens neemt voor zijn gloednieuw programma ‘De Zomer Van’ een kijkje hoe zij dit aanpakken.

‘Goed gevoeltelevisie’

De programmamaker volgt 18 interessante namen uit allerlei domeinen, van de showbizzwereld tot politici en sporters, op de voet. Zo krijgen we een unieke blik achter de schermen bij onder anderen Koen Wauters, Jens Dendoncker, Natalia, Niels Albert, Dany Verstraeten, Laura Tesoro en Piet Huysentruyt. ‘De zomer van 2020 belooft op z’n minst een speciale zomer te worden’, aldus Eric Goens. ‘Heel wat bekende mensen zullen een inkijk geven in hoe zij die periode gaan beleven. Daarbij is het de bedoeling om in  “De Zomer Van” heel kort op de bal te draaien en het actueel te houden. We gaan voor goede en warme “goed gevoeltelevisie” in deze bijzondere tijden.’

Blijven zitten en opvolging verzekerd

Vanavond kan je naar de allereerste aflevering kijken en daarin komen sp.a-voorzitter Conner Rousseau, het extra baasje van Samson Marie Verhulst en judoka Dirk Van Tichelt aan bod. Connor vertelt dat ie een keer is blijven zitten in het middelbaar: ‘Dat is in mijn korte leven het beste dat mij overkomen is.’ Marie Verhulst geeft meer informatie over het moment waarop haar papa Gert haar vroeg als zijn opvolger: ‘Hij had wat te veel gedronken en ik dacht dat het een grapje was.’ ‘De Zomer Van’ is elke weekdag van maandag tot en met donderdag om 21u te zien op VTM.

Nog meer kijktips: