https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Film Billie Eilish (19) maakt concertfilm ‘Happier than Ever: A Love Letter to...

Billie Eilish (19) maakt concertfilm ‘Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles’ voor Disney+

'Ik heb nog nooit iets zoals dit gedaan', zegt de zangeres in de teaser.

billie eilish concertfilm
© getty

Billie Eilish (19) brengt een unieke concertfilm uit ‘Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles’ uit op Disney+. De streamingdienst loste een teaser en die ziet er magisch uit.

Disney+ is niet de eerste streamingdienst die een film uitbrengt over idool en icoon Billie Eilish. Apple TV+ schotelde ons eind februari al de documentaire ‘Billie Eilish: The World’s A Little Blurry‘ voor. Daarin krijgen fans een intieme blik in het leven van de zangers met onder meer achter de schermen-beelden samen met haar familie. Dit keer gaat het om een unieke concertfilm over haar nieuwe album ‘Happier than Ever’ dat 30 juli uitkomt.

Liveorkest

Billie zingt in ‘Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles‘ alle liedjes van het album in de volgorde dat ze op haar nieuwe plaat staan. Ze doet dat in de Hollywood Bowl, een amfitheater in de Hollywood Hills. En ze wordt begeleid door dirigent Gustavo Dudamel en zijn liveorkest het Los Angeles Philharmonic.

In de concertfilm krijg je ook geanimeerde beelden te zien die je meenemen naar de geboorteplaats van de zangeres, Los Angeles, en de meest bekende plekjes daar. Ook Finneas, de broer van Billie, zal te zien/horen zijn. ‘Disney is iconisch, dus dat ik dit mag doen is een grote eer’, vertelt Billie in Deadline. ‘Mijn album op deze manier kunnen voorstellen en het opdragen aan de stad waar ik van hou en waar ik ben opgegroeid, is zo opwindend. Ik hoop dat jullie ervan houden.’

‘Billie brengt een concertervarig als geen ander’, zegt Gary Marsh, president en chief creative officer bij Disney. Benieuwd wat je kan verwachten? De streamingdienst loste een korte teaser en die ziet er inderdaad magisch uit.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De concertfilm is vanaf 3 september te bekijken op Disney+.

Lees ook: