https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Billie Eilish kondigt nieuw album aan: ‘Ik heb nog nooit zoveel liefde...

Billie Eilish kondigt nieuw album aan: ‘Ik heb nog nooit zoveel liefde gevoeld voor een project’

Morgen (!) lost ze ook meteen een gloednieuw nummer.

billie-eilish-nieuw-album
© Getty

Gisterenochtend teasede ze nog een nieuw nummer, nu kondigt Billie Eilish op Instagram een volledig nieuw album aan. Én ze laat ook nog weten wanneer ze ‘Happier Than Ever’, het eerste lied van dat album, op haar fans zal lossen.

Haal je agenda maar boven, want Billie Eilish komt met nieuwe muziek. We wisten al dat ‘Happier Than Ever‘ klaarstond om gelanceerd te worden, maar de zangeres laat nu op Instagram weten dat er ook een gelijknamig album zit aan te komen. In haar documentaire, die eerder dit jaar op Apple TV+ verscheen, vertelde ze al dat ze aan nieuwe muziek bezig was én dat ze zich er enorm goed bij voelde. Dat bevestigt ze nu nog maar eens met een overenthousiaste caption.

Billie Bossa Nova

‘Mijn nieuw album “Happier Than Ever” komt uit op 30 juli! Dit is een van de leukste dingen die ik ooit heb gemaakt en ik ben zo opgewonden en nerveus om het met jullie te delen’, schrijft ze. ‘Ik heb nog nooit zoveel liefde voor een project gevoeld. Ik hoop dat je voelt wat ik voel. En oh ja: er komt ook een nieuw nummer uit op donderdag (morgen dus!, nvdr.) om 9 uur ‘s ochtends!’ Kans is dus groot dat dat nieuwe nummer ‘Happier Than Ever’ zal zijn.

Op haar volledige album is het nog iets langer wachten, maar je kan het wel al pre-orderen, zodat je het op 30 juli meteen kan beluisteren. In totaal staan er maar liefst zestien nummers op het album, waaronder vooral nieuwe titels zoals ‘Billie Bossa Nova’, ‘Your Power’ en ‘OverHeated’, maar ook twee oude bekende, namelijk ‘my future’ en ‘Therefore I Am’. Wil je het album nu al vooruit bestellen, dan betaal je daar € 11,99 voor.

Lees ook: