Home Lifestyle Billie Eilish teaset nieuw lied ‘Happier Than Ever’ op Instagram

Billie Eilish teaset nieuw lied ‘Happier Than Ever’ op Instagram

Die titel alleen al!

billie eilish happier than ever
© Getty

Nu begint het pas echt te naderen: het begin van een nieuw tijdperk! Billie Eilish onderging een ware metamorfose en is nu klaar om daarbij ook nieuwe muziek te lanceren. Op Instagram teasede ze met ‘Happier Than Ever’.

Billie Eilish kondigde in december aan dat de release van haar documentaire het einde van een tijdperk zou markeren en dat ze haar neongroen-zwarte lokken zou inruilen voor een ander kapsel. In maart was het zover, en onthulde Billie haar nieuwe look op Instagram: blond haar met curtain bangs.

De negentienjarige zangeres deelde een week geleden nog een foto van zichzelf met als bijschrift ‘things are coming en die dingen komen nu echt héél dichtbij. De ‘Bad Guy’-zangeres teasede een fragment uit haar nieuw lied ‘Happier Than Ever‘ (die titel alleen al!). Daarin horen we een stukje uit het nummer: ‘when I’m away from you, I’m happier than ever‘. In de video zien we haar in een schelpzetel zitten en werpt ze een blik naar de camera.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We kregen al een repetitieversie met haar broer Finneas O’Connell te horen in haar documentaire ‘Billie Eilish: The World’s a Little Blurry‘. Daarin zei ze het volgende over het lied: ‘Het hele nummer gaat zelfs niet over iets specifieks dat ze deden, je bent gewoon niet blij om bij hen te zijn. Je kunt het zelfs niet uitleggen.’ Ze zingt daarna nog een strofe ‘Wish I could explain it better, wish it wasn’t true‘.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Als we op haar Instagram mogen afgaan, is het duidelijk dat Billie inderdaad gelukkiger is dan ooit. Het jonge talent straalt! We kunnen alvast niet wachten tot het volledige lied gereleased wordt en om te horen wat de zangeres nog zoal voor ons in petto heeft.

Lees ook: