Home celebs The Weeknd en Ariana Grande brengen remix van ‘Save Your Tears’ uit

The Weeknd en Ariana Grande brengen remix van ‘Save Your Tears’ uit

De artiesten lanceren ook meteen een geanimeerde videoclip.

remix save your tears
© 2021 The Weeknd XO, Inc., marketed by Republic Records, a division of UMG Recordings, Inc. (via YouTube)

Wie dacht dat ‘Save Your Tears’ van The Weeknd niet nóg beter kon worden dan het al is, heeft het mis! De zanger en Ariana Grande hebben een remix van het nummer uitgebracht, en het klinkt hemels.

Ariana Grande teasede de afgelopen week een nieuwe collab met The Weeknd door onderstaande post op Instagram te delen. Uit het korte clipje konden we al opmaken dat het om een nieuwe versie van Abels hit ‘Save Your Tears‘ zou gaan. De twee artiesten werkten in 2014 al samen aan ‘Love Me Harder’ en brachten in 2020 ‘Off the Table’ uit.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vanaf vandaag is de ‘Save Your Tears’-remix te horen. Dit is trouwens niet de eerste remix van een nummer van zijn ‘After Hours’-album. The Weeknd bracht onder andere ook al nieuwe versies uit van ‘Blinding Lights’ met Rosalía, ‘In Your Eyes’ met Doja Cat en ‘Heartless’ met Lil Uzi Vert.

Geanimeerde videoclip

Het lied begint zoals het origineel, maar van zodra de track begint, horen we al meteen Ari’s hoge noten. Zij en Able zingen afwisselend het refrein en strofes en we horen regelmatig een hemelse ‘oh oh oh oh oh’ van de zangeres. De artiesten lanceerden met de release meteen ook een geanimeerde videoclip op YouTube.

Daarin is Ariana een barbiepop met – uiteraard – Ari’s iconische paardenstaart, die samengesteld wordt door The Weeknd. Hij heeft opnieuw zijn kenmerkende rode jasje met zonnebril en zwarte handschoenen aan. Kijk, luister en geniet vooral zelf hieronder!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: