Home Lifestyle Twist in ‘Big Brother’: kijkers mogen drie bewoners nomineren

Twist in ‘Big Brother’: kijkers mogen drie bewoners nomineren

Vanaf 12u deze middag heeft het publiek 24 uur de tijd om te stemmen.

Big Brother
© Play4

‘Big Brother’-fans hebben er wekenlang om gesmeekt, en nu is het eindelijk zover: de kijker zal volledig zelf mogen bepalen wie donderdag het huis moet verlaten. Normaal nomineren de bewoners en kiezen de kijkers wie van de twee (of drie) vertrekt, maar nu ligt alle macht bij het publiek.

‘Big Brother’-fans uitten op sociale media al een paar keer hun frustraties over de nominaties. Zo stond Zoey nog nooit op de nominatielijst, terwijl veel kijkers haar uit het huis willen omdat ze een oneerlijk spel zou spelen. Big Brother lijkt hen gehoord te hebben, want met nog maar 32 dagen van het spel te gaan, geeft hij alle macht uit handen.

24 uur tijd

Vanaf 12u vandaag krijgt de kijker 24 uur de tijd om zijn nominaties door te geven. In België kan dat op goplay.be. Woensdag maakt Big Brother aan de bewoners bekend wie de drie genomineerden zijn, donderdag in de liveshow moet een persoon zijn koffers pakken.

Zoey en Julie in het ‘Big Brother’-huis. (© Play4)

Voorlopig weten de bewoners enkel dat ze zelf niet moeten nomineren deze week. Die boodschap kregen ze deze ochtend door van Big Brother, maar er werd geen verdere uitleg gegeven. Op de livestream kan je zien hoe ze speculeren over wat er zal gebeuren.

Julie is deze week huismeester. De voorbije weken hoorde bij die rol ook immuniteit. Het is echter niet duidelijk of Julie niet genomineerd kan worden door de kijker. Dat kan je om 12u ontdekken op de site van Play4.

Lees ook: