https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Je kan je inschrijven voor een nieuw seizoen van ‘Big Brother’

Je kan je inschrijven voor een nieuw seizoen van ‘Big Brother’

'Het wordt heftiger en zwaarder dan ooit.'

Big Brother 2022
© Play4

‘Big Brother’ keerde begin 2021 na meer dan dertien jaar terug en was een groot succes! In 2022 komt er een nieuw seizoen en je kan je vanaf vandaag inschrijven om mee te doen. ‘Dit seizoen zit vol verrassingen’, aldus presentatrice Geraldine Kemper.

Tijdens de zoveelste lockdown, toen we onze contacten nog drastisch moesten beperken en onze agenda leger dan leeg was, hielden de bewoners van ‘Big Brother‘ ons virtueel gezelschap. De livestream zorgde ervoor dat we ons niet alleen voelden tijdens het telewerken en de dagelijkse afleveringen zorgden voor de nodige ontspanning tijdens die zware periode. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er een tweede seizoen komt van de reboot van het populaire programma en je kan je nu inschrijven om mee te doen.

Heftiger en zwaarder

‘Denk jij dat je het beter kan dan Jill, Nick of Liese?’, staat er te lezen bij de aankondiging op Instagram. ‘Ben jij klaar voor het ultieme experiment?’ Zie jij het zitten om maximaal honderd dagen lang opgesloten te worden in een huis met een aantal andere bewoners, maar met nul contact met de buitenwereld? Om niks van privacy meer te hebben en 24 uur op 24 gefilmd te worden door tientallen camera’s? Als we de programmamakers mogen geloven wordt dit nieuwe seizoen een pak zotter. ‘Big Brother wordt heftiger en zwaarder dan ooit en je zal het spel tactisch moeten spelen. Enkel de sterkste en de slimste halen de eindstreep.’

Het is niet alleen een unieke ervaring, je kan er ook nog eens een mooie cent mee verdienen. Zo ging de winnares van 2021, de Nederlandse Jill, met een dikke 70.000 euro naar huis. Zoey Hasselbank, een van de deelnemers van het vorige seizoen, reageerde al lachend onder de Instagrampost: ‘Ik schrijf mij sowieso in!’ Thomas stak de toekomstige kandidaten dan weer een hart onder de riem: ‘Succes allemaal! Avontuur van je leven.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lijkt dit iets voor jou? Je kan je op deze website inschrijven voor Big Brother 2022.

Lees ook: