Home Lifestyle Jill voorspelt op hilarische wijze ‘Big Brother’-finale: ‘En de winnaar is…’

Jill voorspelt op hilarische wijze ‘Big Brother’-finale: ‘En de winnaar is…’

Geen gebrek aan humor die meid!

Het einde van ‘Big Brother’ is helaas in zicht. Hoewel alle bewoners vanavond op de pijnbank zitten, wordt er al volop over de grote finale gespeculeerd. Jill lijkt daar alvast een heel duidelijk beeld over te hebben en presenteert haar voorspelling dan ook op hilarische wijze aan de medebewoners.

Zowat alle ‘Big Brother’-bewoners hebben momenteel een steen in de maag. Niemand wil vanavond de koffers pakken en zo op de valreep de grote finale moeten missen. Het is het gespreksonderwerp van de dag, en dat zullen ook de kijkers geweten hebben. Terwijl de bewoners gisterennamiddag rustig van de zon genoten, deed Jill in de tuin haar voorspellingen op theatrale wijze uit de doeken. Het grasperkje deed dienst als haar toneel en een grijs tuinkussen moest de dikke vette geldcheque voorstellen.

‘Bewoners, mijn experiment is voorbij…’

De inleidende tekst van meneer Big Brother kent ze alvast perfect uit het hoofd, alsook de manier waarop elke bewoner op zijn of haar overwinning zou reageren. Nick zou volgens Jill bijvoorbeeld de geldcheque met veel zelfvertrouwen in ontvangst nemen en er meteen mee naar zijn geliefde Sandhya lopen. Liese daarentegen zou dan weer met enige (gespeelde) verbazing reageren en gelijk om Souf roepen. En Jill herself? Die zou gewoon tegen de vlakte gaan, tot groot jolijt van Liese, Julie en Nick. Wij zijn alvast benieuwd naar de realiteit!

Lees ook: