Home Lifestyle 7 Belgische babymerken om in ‘t oog te houden

7 Belgische babymerken om in ‘t oog te houden

Support your locals!

Onder het motto ‘Support your locals’ zijn er ook in babyland een heleboel leuke merken van eigen bodem. Of je nu op zoek bent naar een kleurrijk slabbetje, een vrolijk speeltje of een hippe outfit voor je mini-me: deze Belgische babymerken moet je in ‘t oog houden.

1

Heart of Gold

Vroeger bekend als Gold is er nu Heart of Gold, waar je vooral prachtig tijdloze kleding of ander textiel (lees: tetradoeken, verzorgingstassen, hoezen voor je verzorgingskussen) voor je kleintje scoort. Ideaal voor wie op zoek is naar subtiele prints, zachte kleurenpaletten en kwaliteitsvolle stofjes.

2

Timboo

Zoek je een kleurrijk slabbetje, leuke handdoek of vrolijke badcape? Bij het Belgische Timboo zijn alle producten gemaakt uit 90 % bamboetextiel. Pluspunt want: duurzaam, superzacht, van nature antibacterieel en absorbeert 60 % meer vocht dan katoen. Winner!

3

Trixie

Fan van vrolijke prints en frisse kleurtjes? Dan ben je bij Trixie aan het juiste adres. Inspiratie vinden ze in de oneindige verbeeldingskracht van een kind. Van een speelmat in de vorm van een konijn, over een romper met een vrolijk printje tot kleurrijk tafelgerei. Hier vind je echt alles om het je baby (en jezelf) zo leuk mogelijk te maken!

4

Coco & Pine

Stijlvol met een streepje luxe, zo kan je Coco & Pine het best omschrijven. Ideaal voor mama’s die zichzelf voorgenomen hebben om al die opvallend gekleurde babyitems niet in hun huis toe te laten. Wij zijn vooral grote fan van de velours accenten. Love it!

5

Klein Atelier

Klein Atelier is de bruisende business van mama en dochter, vroedvrouw en kinderverzorgster Eva en Marie. Je vindt er handgemaakte, gepersonaliseerde accessoires voor je baby en jezelf. Denk maar aan leuke fospeenkoorden, vrolijke kaartjeshangers of kleurrijke speeltjes voor de babygym.

6

Les Rêves d’Anaïs

De designs van Les Rêves d’Anaïs ademen pure frisheid en elegantie. Je vindt er zowel collecties met één hoofdkleur als collecties met een subtiel printje. Van de hoes voor je verzorgingskussen, over een toiletzak voor al je spulletjes tot je parkomranding: alles kan matchen!

7

Timmy

Timmy is het oudere broertje van de hierboven vernoemde Timboo. Waar je bij Timboo voornamelijk felle kleurtjes vindt, focust Timmy zich meer op tijdloze, verfrissende collecties babytextiel.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.