Home Lifestyle ZALIG: je kan nu op ‘Baby’s First Holiday’ met je kleine spruit

ZALIG: je kan nu op ‘Baby’s First Holiday’ met je kleine spruit

Er zijn XXL-bedden, verse babyvoeding is voorzien en je hoeft niet langer met babyspullen te zeulen.

Baby's First Holiday
© Getty

Wil je op reis met je baby, maar komt het zweet al op je voorhoofd te staan door er alleen nog maar aan te denken? Geen nood, want Hotelgroep Martinhal komt met Baby’s First Holiday, een nieuw vakantieconcept met een babyconciërge, een menukaart met gepureerde hapjes, een crèche en een heleboel babyspullen op locatie, zodat jij niet langer een hele volksverhuis hoeft te organiseren. Zalig!

Je hoofd draait waarschijnlijk overuren als je binnenkort met je baby op vakantie gaat, want wat met babyvoeding? Hoe neem je in godsnaam ál die spullen mee op het vliegtuig? En wat als je graag met zijn tweetjes gaat dineren, maar niet het budget hebt om ook nog een babysit mee te nemen op vakantie (as if!)? Wel, daar heeft familiehotel Martinhal iets op gevonden: ‘Baby’s First Holiday‘, een grappig nieuw vakantieconcept op vier locaties in Portugal, waarbij een speciale conciërge klaarstaat met alle benodigdheden op babygebied. En dat helemaal free of charge.

XXL-bedden en fruitpap van de chef

Babyvoeding? Die wordt ter plaatse vers gepureerd door de chef van dienst. Een romantische tête-à-tête met z’n tweetjes? De babysit van het hotel blijft graag bij je kleine spruit. En tijdens Baby Swim beleven baby’s en hun ouders op een ontspannen manier hun eerste wateravontuur. Slapen doe je dan weer in XXL-bedden, zodat je de dag gezellig met z’n allen in een extra groot bed kan beginnen. Het beste nieuws? Je hoeft niet al je babyspullen mee te zeulen, want het hotel voorziet babybadjes, plaspotjes en een sterilisator voor je flesjes. Hoe geniaal is dat?

Nog meer tips en tricks voor reizen met een baby? In Flair van deze week (morgen in de rekken!) lees je hoe je de wereld kan ontdekken met een baby erbij, zodat jullie (eerste) familievakantie een plezier blijft voor je kleintje, je partner én jezelf. Snel in huis halen!

Lees ook: