Home Lifestyle YASSS: Avril Lavigne komt volgend jaar naar België (en de tickets zijn...

YASSS: Avril Lavigne komt volgend jaar naar België (en de tickets zijn vanaf deze week te koop)

Wij nemen dan een dagje verlof hé!

Avril Lavigne België
© Getty

Na een bijzonder lange pauze kondigde Avril Lavigne zonet een resem concerten in Europa aan. Ook ons geduld wordt beloond, want de Canadese zangeres staat begin volgens jaar in Vorst Nationaal. Vreugdedansje!

We hadden de hoop stiekem al een beetje opgegeven, maar de ‘Girlfriend’-zangers stelt ons niet teleur, want ze komt na een lange pauze dan toch weer in actie en houdt zelfs een tussenstop in België. Enkele maanden geleden lanceerde ze haar zesde album ‘Head Above Water’, maar van een tournee was toen nog geen sprake. Tot nu!

Ziekte van Lyme

Lavigne zal op 18 maart optreden in Vorst Nationaal. Daar zal ze haar gloednieuwe album voorstellen, maar ook enkele klassiekers brengen. Denk: ‘Complicated’, ‘Sk8er Boi, ‘When You’re Gone’ en vooral heel veel nostalgie en kippenvel.

Het ging een tijdje niet zo goed met de zangeres. In 2015 kreeg ze na tientallen onderzoeken te horen dat ze de ziekte van Lyme heeft. Niet veel later laste de zangers een pauze in om haar gezondheid op de eerste plaats te zetten. En hoewel we haar dat absoluut niet kwalijk nemen, zijn we toch enorm blij dat we haar nog eens live aan het werk kunnen zien.

De tickets voor haar concert in Vorst Nationaal zijn vanaf 18 oktober, om 9 u ’s ochtends om precies te zijn, te koop.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.