Home Lifestyle UH-OH: Arda gaat helemaal los tijdens laatste feestje op ‘Temptation Island’

UH-OH: Arda gaat helemaal los tijdens laatste feestje op ‘Temptation Island’

'Het was een leuk avondje dat we niet makkelijk zullen vergeten.'

arda temptation island
© VIJF

‘Temptation Island’ loopt ten einde en de ultieme relatietest zit er dus bijna op voor de koppels. De mannen vieren hun allerlaatste feestje in Thailand en vooral Arda laat zich helemaal gaan.

Na de afgelopen afleveringen van ‘Temptation Island‘ zijn we het saaie seizoen van vorig jaar helemaal vergeten. Een iemand ging alleszins volledig de mist in en dat is Arda. Hij zette zijn relatie met de sympathieke Elke volledig op het spel voor verleidster Eline, die hun flirt op haar beurt meer als een vakantieliefde beschouwde. Pijnlijk!

Losbandig gedrag

Terwijl er vorige week nog veel traantjes vloeiden bij de Limburger, maken die waterlanders in de aflevering van morgen plaats voor een heuse feeststemming. De mannen willen van hun laatste avond in het resort een onvergetelijk moment maken, en vooral Arda weet met zichzelf geen blijf. Terwijl hij voordien enkel met Eline de grenzen overschreed, zal de gong nu ongetwijfeld verschillende keren afgaan door zijn losbandig gedrag met een heleboel andere verleidsters.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.