Home Lifestyle OMG: met deze app stuur je anoniem ‘Game of Thrones’-spoilers naar je...

OMG: met deze app stuur je anoniem ‘Game of Thrones’-spoilers naar je vrienden

Wie wil jij een ferme loer draaien?

© hbo

Zijn je vrienden gek op ‘Game of Thrones’ en wil je hen een loer draaien? Stuur ze dan grote spoilers over de serie met de app Spoiled.io.

Vertelde een vriendin je ooit volledig ongevraagd een geschifte plottwist van ‘Game of Thrones’? Of ben je gewoon pure evil net zoals Cersei Lannister? Dan is de app Spoiled.io iets voor jou. Deze stuurt anoniem berichtjes naar een door jou ingegeven nummer met daarin gigantische spoilers over de laatste aflevering.

spoiled.io

Sms’je

De meeste Belgische fans kijken uitgesteld naar het achtste seizoen van ‘Game of Thrones’. De nieuwe afleveringen worden namelijk op zondagavond uitgezonden in Amerika, wat betekent dat ze bij ons maar te zien zijn op maandagochtend om 2 uur. Enkele diehard fans blijven langer op of zetten hun wekker, maar de meesten wachten tot maandagavond om de avonturen van Daenerys en Jon Snow te volgen.

Een serie met zoveel intriges verdient een app die evenwaardig is, en Spoiled.io komt aardig dicht in de buurt. Op deze website kan je een telefoonnummer ingeven en die persoon krijgt na afloop van de laatste ‘GoT’-aflevering een sms’je van een anoniem iemand met daarin een gigantische spoiler. Stel je voor dat jij op voorhand zou geweten hebben dat Ned Stark zou onthoofd worden, of dat Catelyn en Robb Stark zouden vermoord worden op een huwelijksfeest? Juist ja: vreselijk!

Bedrogen vrouw

Ben je benieuwd naar de reactie van je ‘slachtoffers’? Spoiled.io mailt de kwade berichtjes die ze terugkrijgen door naar jou. Deze grap kost je wel wat geld, want per spoiler betaal je 88 cent. Een klein bedrag voor de perfecte prank. De makers van de app haalden de mosterd voor hun uitvinding bij een vrouw die bedrogen werd door haar vriend, en hem terugpakte door telkens een spoiler over ‘Game of Thrones’ te verklappen.

Hoe zij nog kunnen slapen na het maken van deze geniale, maar verschrikkelijke app? Ze gebruiken naar eigen zeggen een machine dat geluiden van de zee nabootst. Wij weten alleszins dat we de volgende maandagmorgen als we opstaan heel voorzichtig onze inbox zullen checken!

Lees ook: