Home Lifestyle Alwéér verdwijnt een populair personage uit ‘Familie’: Ini ‘Viv’ Massez staat niet...

Alwéér verdwijnt een populair personage uit ‘Familie’: Ini ‘Viv’ Massez staat niet meer op de set

'Maar wie weet duikt Viv vroeg of laat nog eens op in het leven van de familie Coppens', zegt de actrice met een knipoog.

Er lijkt iets raars aan de hand te zijn bij de grote Vlaamse soaps. Zowel op de set van ‘Thuis’ als die van ‘Familie’ is er een enorme leegloop van (vaak geliefde) personages gaande, gevolgd door de aanwerving van vers bloed of de terugkeer van oude bekenden. Het laatste slachtoffer is Ini Massez, wiens personage Viv uit ‘Familie’ geschreven wordt.

Vaarwel, Viv

Net als bij het vertrek van enkele andere populaire personages uit de Vlaamse soaps, is het niet duidelijk waarom Viv uit ‘Familie’ moet verdwijnen. De vrolijke vrouw, die op dit moment nog voor Benny‘s hart aan het strijden is, ligt goed bij het publiek. Aanvankelijk was haar rol tijdelijk, maar na haar goede ontvangst door de kijker eind 2016 kon Ini Massez op een steeds groter wordende rol rekenen. Tot nu.

TV Familie ving het nieuws over Massez’ ontslag op, dat bevestigd werd door VTM. Maar over de reden, het hoe en wanneer wil men voorlopig niets kwijt. Wel is duidelijk dat de actrice, die je ook kent van ‘Ella’ en ‘Loslopend wild’, ondertussen niet meer op de set van ‘Familie’ te vinden is. Dat betekent dat het niet meer heel lang zal duren voor de kijker haar vertrek te zien krijgt.

Viv is na Faroud, Leen, Wim, Simon, Ronald en Linda het zoveelste personage dat verdwijnt in het huidige seizoen van ‘Familie’. Met de reactie van de ‘Familie’-kijker op de vorige verdwijningen in het achterhoofd, voorspellen we dat er ook nu weer wat trieste en kritische commentaren zullen komen.

Update

VTM stuurde zonet een persbericht uit waarin te lezen staat dat Ini Massez zelf de keuze maakte om ‘Familie’ te verlaten. ‘Ik heb de voorbije maanden met veel plezier op de set in Boortmeerbeek gestaan en in de huid van Viv gekropen’, klinkt het bij de actrice. ‘Er was van begin af aan afgesproken dat het om een tijdelijke rol zou gaan: het was dus een gepland afscheid zeg maar (lacht). Ik heb “Familie” ook altijd gecombineerd met andere tv-projecten. Die zuurstof heb ik nodig. Vanaf 15 januari starten trouwens de opnames van het tweede seizoen van “Zie Mij Graag”. Maar wie weet duikt Viv vroeg of laat nog eens op in het leven van de familie Coppens (knipoog).’

Wanneer en hoe Viv uit de reeks stapt en welke gevolgen dit heeft voor Benny en de rest wordt de komende tijd duidelijk, laat VTM verder weten.

Meer ‘Familie’: