Home Lifestyle Airbnb verhuurt iglo’s in Finland en wij willen er meteen eentje boeken

Airbnb verhuurt iglo’s in Finland en wij willen er meteen eentje boeken

Slapen onder de Finse sterrenhemel met kans op het noorderlicht? Romantischer wordt het niet!

Iglo's op Airbnb
© Airbnb

Beetje koukleum of niet, iedereen droomt er weleens van om in een iglo te slapen. Wel, dankzij Airbnb kan het. Temidden van de bossen in het Finse stadje Pelkosenniemi staan zes romantische iglo’s die je via het platform kan huren. Wij pakken alvast ons thermisch ondergoed in!

Op zoek naar een origineel, once in a lifetime logeeradresje? In de bossen van het dorpje Pelkossenniemi, in Lapland (het noorden van Finland), staan zes iglo’s te huur voor avontuurlijke reizigers. De iglo’s werden voorzien van échte bedden en een warme slaapzak. Maar aangeraden wordt om zeker thermisch ondergoed, een warme muts, sokken en wanten in te pakken.

Zelf gebouwd

Toch nog last van koude voeten? Dan is er een appartement ter beschikking om even op te warmen. Maar als we de reviews mogen geloven is het in de slaapzak echt lekker warm. Extra leuk: het is de familie zelf die elke winter opnieuw de iglo’s vanaf nul bouwt, vlak naast het Pyhäjärvi-meer en het nationale park van Pyhä-Luosto. Slapen onder de Finse sterrenhemel met kans op het noorderlicht? Romantischer wordt het niet!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: