Home Lifestyle AHA: dankzij deze handige app is jouw handbagage nooit meer te groot

AHA: dankzij deze handige app is jouw handbagage nooit meer te groot

Nooit meer vervelende verrassingen aan de gate!

Hoe fantastisch jouw inpaktechniek ook zijn mag, soms sta je alsnog voor een voldongen feit als blijkt dat het formaat van je trolley niet in het handbagagevak past. Gelukkig is er nu een app die je van die stress verlost.

Met een trolley op vakantie gaan, heeft zo zijn voordelen. Je hoeft je handbagage niet in te checken ( = niet uren wachten aan die stomme rolband) en het is vaak gratis (= meer geld om op vakantie een nieuwe garderobe in te slaan). Het enige nadeel? Vliegtuigmaatschappijen passen om de haverklap hun voorwaarden aan waardoor je vaak onverwacht voor extra kosten komt te staan. Geen fijn begin van je welverdiende vakantie, als je het ons vraagt. Vliegticket- en hotelzoekmachine momondo.nl heeft daar nu een oplossing voor. Het Nederlandse bedrijf breidde zonet namelijk zijn app uit met een ‘Handbagage-scanner’. Dé manier bij uitstek om te controleren of jouw handbagage voldoet aan de maximale afmetingen van verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Even scannen en klaar!

Hoe het werkt? Heel eenvoudig: de app registreert met behulp van jouw camera de exacte maten van jouw trolley. Eens die opgemeten zijn, lijst de handbagagescanner alle vliegtuigmaatschappijen op die jouw trolley al dan niet gratis mee aan boord nemen. Reis je liever niet met een trolley? Geen probleem, want de app werkt ook voor rugzakken. En nu nog een reisje plannen! 😉

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: