https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Afvaller Stephanie: ‘Buiten het programma was het misschien wel iets geworden tussen...

Afvaller Stephanie: ‘Buiten het programma was het misschien wel iets geworden tussen Jan en mij’

'Op een bepaald moment dacht ik: Zeg maar, ik neem toch deel aan een liefdesprogramma, hé?'

© Medialaan

Naast boer Bjorns keuze om gedoodverfde winnares Lore naar huis te sturen, werd er ook aan de andere kant van de oceaan een verrassende keuze gemaakt. Boer Jan stuurde Stephanie huiswaarts.

Als kijker kreeg je de afgelopen weken het gevoel dat de 28-jarige Stephanie bovengemiddeld vaak aan bod kwam in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. Veel meer dan haar ‘tegenstanders’ Romina (links) en Laura (rechts). Maar toch stuurde boer Jan de blondine naar huis. Een verrassende beslissing voor heel wat kijkers.

Stephanie vertelde presentatrice An Lemmens nog voor de bekendmaking van Jans beslissing dat ze het zeker zag zitten om in Australië te komen wonen voor Jan. Van echte verliefdheid was er volgens Stephanie zelf nog geen sprake, maar de kijker kreeg wel de indruk dat Stephanies gevoelens voor Jan al aanweziger waren dan die van Romina of Laura.

Ik heb niet het gevoel dat Jan mij echt heeft leren kennen. En ik hem eigenlijk ook niet.

Stephanie vertelt vandaag in Dag Allemaal over de afwijzing: ‘Het deed me wel iets om als eerste naar huis te worden gestuurd, maar ik was niet verdrietig. Ik was immers nog niet verliefd op Jan. Logisch ook. Die liefde had nochtans wel kunnen groeien. Ware het niet dat er nooit ruimte was om een rustig gesprek onder vier ogen te voeren. Alles moest er precies in groepsverband gebeuren. En dan gaat het uiteraard zelden over gevoelens. Dus nee, ik heb niet het gevoel dat Jan mij echt heeft leren kennen. En ik hem eigenlijk ook niet. Da’s toch wel een gemiste kans.’

Net zoals Lore, vreest ook Stephanie dat de camera’s haar parten speelden: ‘Ik vond het vooral jammer dat de gesprekken niet dieper konden gaan. Op een bepaald moment dacht ik: Zeg maar, ik neem toch deel aan een liefdesprogramma, hé? Ach, eigenlijk verwijt ik Jan niets. Meer zelfs, als ik hem buiten het programma had leren kennen, was het misschien na enkele dates wel iets geworden. Maar da’s praat voor achteraf natuurlijk.’

Meer ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’: