Home Lifestyle Gedoodverfde winnares Lore weggestuurd door boer Bjorn: ‘Ik heb “Boer zkt Vrouw”...

Gedoodverfde winnares Lore weggestuurd door boer Bjorn: ‘Ik heb “Boer zkt Vrouw” verkeerd ingeschat’

'Bjorn en ik hebben nooit echt onder vier ogen kunnen praten.'

© Medialaan

Tot gisteren leek de 25-jarige thuisverpleegster Lore dé topfavoriet van de Canadese boer Bjorn (28). Het was voor velen dan ook een verrassing dat Bjorn haar gisteren als eerste weer naar huis stuurde.

‘Ik doe nooit meer mee aan “Boer zkt Vrouw”‘, kopt Dag Allemaal vandaag dramatisch. Boer Bjorns afvaller Lore vertelt in het weekblad over haar onverwacht vroege vertrek uit ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’.

Plagen is liefde vragen?

Lore was ongetwijfeld de meest opvallende kandidate van Bjorn. Haar ‘outgoing personality’ sprak de boer dan ook meteen aan. Maar er zijn grenzen… ‘Plagen is liefde vragen’, zegt men weleens, maar Lores geplaag en aanrakingen konden boer Bjorn niet helemaal bekoren. Dat werd gisteren plots duidelijk. Hij koos er dan ook voor om niet enthousiaste Lore, maar wel de stillere blondines Jolien (links) en Evelyn (rechts) bij hem in Canada te houden.

Lore reageert vandaag in Dag Allemaal even kalm als gisteravond op televisie – ondanks An Lemmens’ tevergeefse pogingen om er een traantje uit te persen – op Bjorns beslissing: ‘Ik had Bjorn graag nog wat beter leren kennen, maar bij hem was de klik er niet. Dat was niet zo leuk natuurlijk, maar het is zijn beslissing en ik heb mij daarbij neergelegd.’

Door de camera’s had ik het moeilijk om mij helemaal open te stellen.

Dat ze Bjorn niet beter kon leren kennen wijt de brunette voornamelijk aan de camera’s: ‘Bjorn en ik hebben nooit echt onder vier ogen kunnen praten omdat er de ganse tijd camera’s op ons gericht stonden. Daardoor waren onze gesprekken vaak minder ongedwongen dan verwacht en had ik het moeilijk om mij helemaal open te stellen. In die omstandigheden kan ik echt niet over mijn gevoelens praten.’

Op de logische vraag of ze niet op voorhand wist dat de camera’s haar parten zouden spelen, antwoordt Lore eerlijk: ‘Jawel, maar ik heb dat helemaal verkeerd ingeschat. Ik dacht niet dat ik het er zo lastig mee zou hebben.‘ Wie gelukkig wél een lichtpuntje zien in Lores vertrek, zijn Lores ouders. ‘Ze gunden het me wel, maar toen ik terug thuiskwam zei papa toch: “Awel, ik ben blij dat je daar niet gaat wonen”‘, besluit Lore lachend.

Meer ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’: