Home Lifestyle Film YASSS: Adil El Arbi en Bilall Fallah gaan ‘Bad Boys 4’ regisseren

YASSS: Adil El Arbi en Bilall Fallah gaan ‘Bad Boys 4’ regisseren

Daarnaast mogen ze ook hun tanden zetten in 'Beverly Hills Cop 4'.

Bad Boys 4 adil en bilall
© persweb

Sony was na het succes van ‘Bad Boys for Life’ al bezig met de plannen voor een vierde film. Nu maakte filmproducent Jerry Bruckheim bekend dat het Belgische duo Adil El Arbi en Bilall Fallah deze opnieuw mag regisseren.

Het gouden duo Will Smith en Martin Lawrence kropen vorig jaar, vijfentwintig jaar na de eerste film, terug in de huid van Mike en Marcus in ‘Bad Boys for Life’. De film werd geregisseerd door een ander gouden duo: Adil El Arbi en Bilall Fallah en was wereldwijd een gigantisch groot succes. Sony was daarom al sinds begin dit jaar bezig met de plannen voor een vierde film.

‘Fantastische film’

Volgens Adil en Bilall werd de laatste scène voortdurend uit ‘Bad Boys for Life’ gehaald en er weer in gestopt omdat ze niet zeker wisten of ze zo duidelijk wilden suggereren dat er een vervolg zou komen. Die beslissing hing namelijk af van het publiek. De goede cijfers liegen er niet om en daarom maakte filmproducent Jerry Bruckheimer nu bekend dat er een vierde film komt én dat onze Belgische trots deze opnieuw mag regisseren.

Adil en Bilall vertelden ons na de avant-première dat ze heel graag opnieuw aan het roer zouden zitten voor ‘Bad Boys 4’. ‘For sure, ain’t nodbody touching our shit‘, lachte het duo. ‘Er is nog niets zeker, maar we zouden het geweldig vinden als er twee “Bad Boys”-films van Michael Bay en twee van Adil en Bilall konden zijn.’ Jerry dacht daar blijkbaar net hetzelfde over. ‘We waren blij om te zien hoe ze zo’n fantastische film hadden gemaakt, dus was het haast vanzelfsprekend dat we hen “Bad Boys 4” wilden laten regisseren’, aldus de producent in Het Laatste Nieuws. ‘We houden van getalenteerde jonge filmmakers die visueel hun eigen stijl hebben, en dat is precies wat Adil en Bilal zijn.’

Ruwe schets

Er is zels nog meer goed nieuws voor de mannen, want naast ‘Bad Boys 4’ mogen ze ook hun tanden zetten ‘Beverly Hills Cop 4’. Beide projecten staan wel nog in hun kinderschoenen, maar ‘Bad Boys’ krijgt wel een beetje voorrang. ‘Een scenarist is al volop bezig aan de ruwe schets van het verhaal’, aldus Jerry in Het Laatste Nieuws. Het is door het coronavirus natuurlijk nog onduidelijk wanneer de filmindustrie terug in gang kan schieten, maar Jerry houdt wekelijks contact met Adil en Bilall via Zoom.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.