Home celebs ZIEN: Adil El Arbi en Bilall Fallah regisseren nieuwe clip Dimitri Vegas...

ZIEN: Adil El Arbi en Bilall Fallah regisseren nieuwe clip Dimitri Vegas & Like Mike

We zien de mini-versies van de dj's en Wiz Khalifa.

Youtube

Een hit die je de komende zomer op alle festivals zal horen, is ongetwijfeld ‘When I Grow Up’ van Dimitri Vegas & Like Mike in samenwerking met Wiz Khalifa. Een ander Belgisch topduo, Adil El Arbi en Bilall Fallah, regisseerde de coole videoclip.

Het is niet zo verwonderlijk dat het dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike een grote naam als rapper Wiz Khalifa konden strikken voor hun nieuwste single. De broertjes uit Wilrijk behoren zelf bij de wereldtop en reizen de hele wereld rond met hun muziek. Het nieuwe nummer heet ‘When I Grow Up’ en het is opnieuw een oorwurm die we sowieso op elk festival zullen horen deze zomer.

Mini me’s

‘We groeiden op met de muziek van Wiz Khalifah’, aldus de Dimitri & Mike in Het Laatste Nieuws. ‘Met hem samenwerken stond al heel lang op ons verlanglijstje. We zijn er enthousiast dat dat nu een feit is. Ook Khalifa is in de wolken met de nieuwe schijf. ‘Het is echt dope dat ze aan mij dachten voor dit nummer.’

Voor de bijbehorende videoclip klopten de broertjes aan bij een ander Belgisch topduo: Adil El Arbi en Bilall Fallah. De mannen kennen elkaar natuurlijk al goed, want de dj’s maakten eerder al de soundtrack voor hun film ‘Patser’. Nu zijn de rollen omgekeerd en boksten de topregisseurs de muziekvideo voor ‘When I Grow Up’ in elkaar.

In het filmpje zien we drie kindjes die de jongere versies van Dimitri, Mike en Wiz spelen. De gelijkenissen – zoals het staartje van Mike – zijn treffend en het lijken wel mini-me’s van de artiesten. Ook hun levensverhaal lijkt autobiografisch, want de jongetjes in de clip willen later rijk en bekend te worden. We zien de kinderen opgroeien tot tieners met dezelfde dromen tot uiteindelijk de grote celebrity’s die het nu alle drie zijn.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.