Home celebs ZIEN: celebs rouwen massaal om Avicii op Twitter en Instagram

ZIEN: celebs rouwen massaal om Avicii op Twitter en Instagram

Rita Ora, David Guetta en vele anderen drukken hun ongeloof en verdriet uit met een emotionele boodschap.

Het nieuws over het overlijden van de 28-jarige dj Avicii sloeg gisterenavond bij velen in als een bom. Wereldwijd drukken fans hun ongeloof en verdriet uit op sociale media, en ook celebs die de Zweedse dj zelf hebben mogen kennen betuigen massaal hun steun op Instagram en Twitter.

Voor trouwe Tomorrowland-gangers was Avicii intussen al een oude bekende geworden. Hij stond er jaren op rij steevast op de mainstage en draaide er zijn grootste hits voor duizenden fans. Net zoals het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike, die gisterenavond meteen hun verdriet deelden op Instagram.

En ook David Guetta, die andere top-dj die meerdere keren een hit uitbracht samen met Avicii, deelt een foto van zijn vriend met daaronder een emotionele boodschap.

Ook op Twitter worden massaal foto’s en boodschappen gedeeld door celebs die ooit met Avicii samenwerkten of dat graag hadden willen doen. Eén voor één getuigen ze dat ze met zijn overlijden een grote muzikale inspiratiebron verliezen.

Avicii werd gisteren dood aangetroffen in zijn woning in Oman. Over de oorzaak van zijn overlijden is nog niets geweten.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.