Home celebs Mike van het wereldberoemde dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike gaat solo

Mike van het wereldberoemde dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike gaat solo

Hij gaat zelf zingen.

Photo News

Michael Thivaios, beter bekend als Like Mike: de helft van het Belgische top dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike, gaat zonder zijn broer de hitparades veroveren. Hij brengt vandaag solo zijn eerste nummer uit.

Michael of Like Mike is de broer die met zijn kenmerkende dotje en zonnebril tijdens optredens het meeste interactie heeft met het publiek. Hij besliste nu om het even zonder de grote broer te proberen en zijn solocarrière uit te bouwen. De nummers van Michael zijn niet wat we van een typische Dimitri Vegas & Like Mike plaat gewend zijn. Het is een pak minder explosief en veel emotioneler. Bovendien zingt Mike zélf de vocals in.

Gevoel

Michael moest niet lang zoeken naar een nummer. Hij zit elke dag in zijn studio, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat, nummers te schrijven. De meeste horen we met een vette beat terug op de radio en op elk festival in de zomer, maar heel wat singles blijven liggen. Michael vond het zonde van al het werk en het gevoel dat hij in die nummers stak, dus besloot hij ze onder eigen naam uit te brengen. ‘Ik heb zeker drie volledige albums met nummers liggen’, vertelt Mike aan Het Laatste Nieuws.

Rustig nummer

Geen paniek, dit betekent niet het einde van het dj-duo. Dimitri Vegas & Like Mike blijven gezellig samen discotheken en festivals op hun kop zetten. Zijn solocarrière is een extraatje voor de vele fans. Benieuwd hoe Mike klinkt? Zijn eerste single heet ‘Memories’ en kan je vanaf vandaag hier gratis downloaden. ‘Het is een rustige song die je in de auto kan opzetten of als je chill aan het zwembad ligt’, zegt Mike in Het Laatste Nieuws.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.