Home Lifestyle Adil El Arbi en Bilall Fallah zouden ‘Ms. Marvel’ regisseren voor Disney+

Adil El Arbi en Bilall Fallah zouden ‘Ms. Marvel’ regisseren voor Disney+

De reeks draait rond Kamala Khan, de allereerste islamitische Marvel-superheldin.

Ms. Marvel
© getty

Adil El Arbi en Bilall Fallah zijn met ‘Bad Boys for Life’ verantwoordelijk voor de regie van de (tot nu toe) populairste film van 2020. Het Amerikaanse avontuur stopt niet voor het Belgische duo, want geruchten doen de ronde dat ze nu ook ‘Ms. Marvel’ zouden regisseren voor Disney+.

Adil en Bilall hebben al een behoorlijk indrukwekkend cv, en dat is nog zacht uitgedrukt. Na grote binnenlandse successen met ‘Black’ en ‘Patser’, richtten ze hun pijlen of beter gezegd camera’s op het buitenland. Ze haalden de derde ‘Bad Boys‘-film binnen met Will Smith en Martin Lawrence in de hoofdrol. Dat project legde het duo geen windeieren, want het is tot nu toe de populairste film van het jaar. Eerlijk is eerlijk: de coronacrisis heeft hen heel wat geholpen bij het behalen van die titel.

Islamitische superheldin

Adil en Bilall hebben de internationale smaak duidelijk te pakken, want hun namen worden nu door de Amerikaanse website Thedirect.com aan een nieuw Amerikaans project gelinkt. Dit keer zou het gaan om de superheldenreeks ‘Ms. Marvel‘ die draait rond Kamala Khan, de allereerste islamitische Marvel-superheldin. Kamala Khan werd in 2013 voor het eerst geïntroduceerd in de populaire Marvel Comics en krijgt volgend jaar haar eigen serie op Disney+. Die streamingdienst is heel binnenkort ook bij ons verkrijgbaar.

Volgens Thedirect.com zijn de voorbereidingen voor ‘Ms. Marvel’ al volop aan de gang. De hoofdrolspelers werden begin augustus gecast en de opnames zouden nog in november van start gaan. Al is het natuurlijk een beetje afwachten met de coronacrisis die nog steeds overal opflakkert. Elke aflevering van de reeks zou een uur duren. Het is nog niet zeker hoeveel afleveringen Adil en Bilall zouden regisseren, maar er is sprake van minstens een.

Twee namen

Thedirect.com loste verder nog twee namen die zouden meespelen in de reeks: Jasjit Williams als Bruno Carrelli, de nerdy vriend en vlam van Kamala. En Saagar Shaikh als Aamir Khan, de oudste broer van de superheldin. Kamala vormt samen met Black Widow en Captain Marvel een nieuwe beweging: een women empowerment movement in de superheldenindustrie. Het zou geweldig zijn als onze Belgische trots daar deel van kan uitmaken. Noch Adil en Bilall, noch Disney+ bevestigen voorlopig het goede nieuws.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.