Home Lifestyle ZIEN: man vraagt vriendin ten huwelijk door hen te animeren in haar...

ZIEN: man vraagt vriendin ten huwelijk door hen te animeren in haar favoriete Disneyfilm ‘Doornroosje’

Dit is nu al het meest romantische aanzoek van 2020!

aanzoek
© YouTube @Lee Loechler

2020 is nog maar net begonnen, maar de prijs voor het meest romantische aanzoek gaat sowieso naar Lee Loechler. De man vroeg zijn vriendin ten huwelijk door hen beiden te animeren in haar favoriete Disneyfilm ‘Doornroosje’.

Lee Loechler wilde zijn jeugdliefde Sthuthi David op een originele manier ten huwelijk vragen. De man was maar liefst een half jaar bezig om zijn aanzoek tot in de puntjes voor te bereiden. Het resultaat is geweldig en doet zelfs de minst romantische zielen onder ons smelten.

Cinemazaal

Sthuthi’s favoriete film aller tijden is de Disneyklassieker ‘Doornroosje’. Lee lokte haar op 30 december mee naar een cinemazaal waar ze de film waarschijnlijk voor de honderdste keer samen bekeken. Toch was het deze keer een tikkeltje anders… De bekende scène waarin de prins Doornroosje wakker kust, zag er plots helemaal anders uit.

Lee had namelijk samen met een illustrator zijn vriendin en zichzelf in de film geanimeerd. De prinses had enorm veel weg van Sthuthi en de prins was het evenbeeld van Lee. In het begin had de vrouw nog niet onmiddellijk iets door. Ze had wel een grote frons op haar gezicht, want zo zag haar lievelingsfilm er toch helemaal niet uit?

Mooi sprookje

Toen prins Lee plots op het grote scherm een verlovingsring bovenhaalde, viel haar euro. Lee ging op zijn knie zitten en vroeg haar ten huwelijk met de bekende woorden die we aan het einde van elke Disneyfilm horen: ‘Wil je nog lang en gelukkig leven met mij?’ Sthuthi zei natuurlijk volmondig ja. Dit is niet het einde, maar het begin van hun mooi sprookje!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De video staat sinds gisteren online, maar werd nu al meer dan anderhalfmiljoen keer bekeken. Lee heeft de lat sowieso enorm hoog gelegd voor wie zijn of haar vriend(in) dit jaar nog ten huwelijk wou vragen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.