Home Lifestyle OOPS: deze 9 gênante seksmomentjes herkent iedereen

OOPS: deze 9 gênante seksmomentjes herkent iedereen

3. We wringen ons soms in vreemde bochten om volop te kunnen genieten van die heerlijke vrijpartij. Helaas krijgen we daardoor soms een pijnlijke scheut in onze kuit, bovenbeen of voet.

© claudia van zyl via unsplash

Seks is ontzettend lekker, maar soms kan het er tussen de lakens ook heel klunzig én grappig aan toe gaan. Deze 9 awkward seksmomentjes zal je ongetwijfeld wel al eens meegemaakt hebben.

1. Slappe lach

Er mag al eens gelachen worden tussen de lakens. Soms gebeurt er iets waardoor je plots in the heat of the moment je lach écht niet meer kan inhouden. Tja, beter de slappe lach dan iets anders dat slap wordt zeker?

2. Auwtsch

Het kan er al eens wild aan toegaan tijdens de seks wat resulteert in: uit bed vallen, je hoofd stoten (tegen het bed of tegen elkaar), op je lip bijten, een voet in je oog of per ongeluk geswaffeld worden op je kaak. Als de seks lekker is, dan nemen we die onschuldige blauwe plekken er maar al te graag bij.

3. Kramp

We wringen ons soms in vreemde bochten om volop te kunnen genieten van die heerlijke vrijpartij. Helaas krijgen we daardoor soms een pijnlijke scheut in onze kuit, bovenbeen of voet. Gewoon even wachten tot die kramp er terug uit schiet, en je kan er weer tegenaan.

4. Geen hoogtepunt

Af en toe kan je vriend(in) het niet meer houden, en komt hij of zij klaar voor jij je hoogtepunt hebt kunnen bereiken. Dit hoeft geen probleem te zijn: laat je lekker verder verwennen tot ook jij je pleziertje krijgt.

5. Halfstok

Te veel alcohol of te veel druk kunnen ervoor zorgen dat je partner geen erectie krijgt, en dat de vlag dus halfstok blijft hangen. Maak er zeker geen drama van en steek zeker niet in je hoofd dat het aan jou ligt. Dit gebeurt wel eens bij elke man, en het staat volledig los van jou.

6. Verkeerde gaatje

In al zijn enthousiasme vergist hij zich van opening, en probeert hij je langs achteren in het verkeerde gaatje te penetreren. Hell no, exit only baby!

7. Scheetje

Bij sommige standjes komt er heel wat lucht in je darmen waardoor je zonder dat je het beseft plots een dikke wind laat. Oops! Niet bepaald aantrekkelijk, maar wel ontzettend grappig.

8. Een ander soort scheetje

Bij penetratie wordt er lucht naar binnen gepompt. Die moet er natuurlijk ook weer uit als je spieren zich terug ontspannen, waardoor je een vaginaal windje kan laten. De normaalste zaak ter wereld en toch zorgt het keer op keer voor schaamrood op de kaken terwijl we roepen: ‘Het is niet wat je denkt schat!’

9. Haartjes

Tijdens het oraal bevredigen, gebeurt het wel eens dat er een haartje in je mond terechtkomt. Dat exemplaar zonder rare geluiden of bewegingen terug uit je mond krijgen, is helaas een moeilijke opgave. En al zeker als je dit onopgemerkt wil doen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.