Home Lifestyle HIER ZIJN ZE: deze 8 verleidsters zullen dit jaar de hoofden op...

HIER ZIJN ZE: deze 8 verleidsters zullen dit jaar de hoofden op hol brengen in ‘Temptation Island’

Gespot: een lookalike van K3'tje Klaasje én eentje van ex-verleidster Yasmine.

Al sinds het einde van het vorige ‘Temptation Island’-seizoen, kijkt heel (of half) Vlaanderen reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen. Zoals gewoonlijk weet VIJF de deelnemers goed verborgen te houden, maar nu beginnen ze de identiteiten van de nieuwe kapoenen met mondjesmaat te lossen. Wij stellen jullie voor: de verleidsters van ‘Temptation Island 2019’.

Ook dit jaar is er weer voor elke gewillige man wat wils voorzien op Temptation Island. Blondine, brunette of rosse vonk… Stuk voor stuk zijn de verleidsters ervan overtuigd dat ze met hun charmes de mannelijke deelnemers een scheve schaats kunnen doen rijden.

Wat ons opvalt? Wij spotten een duidelijke lookalike van K3-zangeres Klaasje én van Yasmine, een van de verleidsters van het vorige ‘Temptation Island’-seizoen. Én er zit een ex-Eurosong-deelneemster tussen de verleidsters

1 / 8
Lizzy (21) uit Ertvelde
Tisha (23) uit Bilzen
Armanda (22) uit Zwolle
Kimberly (21) uit Duffel
Naomi (19) uit Nijmegen
Emma (21) uit Brugge
Demi (23) uit Tilburg
Ayleen (18) uit Oldenzaal
Lizzy (21) uit Ertvelde
Lizzy (21) uit Ertvelde

Lizzy brengt de meeste tijd van het jaar door in Saint Tropez, waar ze werkt als barvrouw. Met haar rosse krullen weet ze als geen ander hoe ze elke man kan bespelen om haar zin te krijgen. Ze ziet zichzelf als een kameleon die zich aan elke situatie kan aanpassen en de mannen zo voor zich kan winnen.

Tisha (23) uit Bilzen
Tisha (23) uit Bilzen

Tisha is als model, zangeres en danseres wat je noemt een triple threat. Ze is nog niet zo lang terug uit de VS waar ze probeerde een zang- en danscarrière op te starten. Tisha is voor sommige Vlamingen geen onbekende: in 2014 nam ze namelijk deel aan Eurosong. Deze Limburgse diva is koppig en blijft volhouden tot ze haar zin krijgt.

Armanda (22) uit Zwolle
Armanda (22) uit Zwolle

De blonde Armanda wil op Temptation Island laten zien dat alle mannen te verleiden zijn. Ze lijkt misschien wel stil, maar ze weet wat ze wil.

Kimberly (21) uit Duffel
Kimberly (21) uit Duffel

Kimberly plande initieel om als koppel deel te nemen aan ‘Temptation Island’. Maar toen de ultieme relatietest niet mogelijk meer bleek wegens einde relatie, twijfelde ze geen seconde om de rol van verleidster op zich te nemen. Deze sales assistant is een echte teamplayer en wou vooral samen met de andere dames de uitdaging aangaan om de mannen collectief ten val te brengen.

Naomi (19) uit Nijmegen
Naomi (19) uit Nijmegen

Naomi uit Nijmegen: bloedeerlijk, praatgraag en de dansvloer is haar biotoop. You love her or you hate her.

Emma (21) uit Brugge
Emma (21) uit Brugge

Emma heeft maar één missie: de vrouwelijke koppelhelften een gunst bewijzen. Ze is ervan overtuigd dat geen enkele man te vertrouwen is. Ze houdt van feesten en dansen tot in de vroege uurtjes. Afwachten of haar drijfveer en passie de ideale combo vormen om de mannelijke koppelhelften het vuur aan de schenen te leggen…

Demi (23) uit Tilburg
Demi (23) uit Tilburg

De Nederlandse Demi kickt op onbereikbare mannen en was in Thailand dus aan het juiste adres. ‘Temptation Island’ is voor haar de ultieme uitdaging…

Ayleen (18) uit Oldenzaal
Ayleen (18) uit Oldenzaal

Ayleen is met haar 18 de jongste van de verleidsters, maar dat weerhield haar niet om het spel der verleiding bikkelhard te spelen. De studente die bijklust als gogo-danseres weet goed wat haar troeven zijn en hoe ze die op het juiste moment bij de juiste man moest uitspelen…

Voor wie de fysieke verleidingstechnieken van de gloednieuwe verleidsters al eens wil bewonderen, stuurt VIJF onderstaande video de wereld in.

Meer tv: