Home Lifestyle ZIEN: vrijgezellen van ‘Hotel Römantiek’ ontmoeten elkaar voor het eerst in de...

ZIEN: vrijgezellen van ‘Hotel Römantiek’ ontmoeten elkaar voor het eerst in de Sahara

'Ik heb geen vereiste of het een zwarte, een blonde of een rosse is. Ze zijn toch allemaal grijs op die leeftijd.'

© vier

Het derde seizoen van ‘Hotel Römantiek’ gaat woensdag van start op VIER. In een nieuwe trailer zien we hoe de oudjes elkaar voor het eerst ontmoeten in de Tunesische Sahara.

Frances Lefebure, Otto-Jan Ham en Sven de Leijer kruipen opnieuw in de huid van rasechte matchmakers. De Tunesische Sahara zal nog een tikkeltje heter worden als de acht mannelijke en zestien vrouwelijke vrijgezellen hun beste verleidingsskills bovenhalen in het nieuwe seizoen van ‘Hotel Römantiek’.

Sloebers

Dat derde seizoen gaat nu woensdag 30 januari van start op VIER. De zender gaf nu een nieuwe trailer vrij waarin de oudjes elkaar voor het eerst ontmoeten, en dat gebeurt natuurlijk in stijl. De prinsen op het witte paard ruilen hun ros in voor een witte jeep, terwijl de vrouwen ongeduldig in aangepaste kledij zitten te wachten in een tentje.

De zenuwen laaien hoog op bij de senioren, al zitten er ook aan aantal sloebers tussen. ‘Vroeger moest ik maar naar bepaalde meisjes kijken en dat was voldoende’, aldus Willy (65). ‘Of dat nu bij oudere vrouwen ook lukt, daar ben ik nieuwsgierig naar.’ Voor Norbert (71) doet de haarkleur er niet toe. ‘Ik heb geen vereiste, of het een zwarte, een blonde of een rosse is. Ze zijn toch allemaal grijs op die leeftijd.’

‘Ik heb zenuwen om amper zestien vrouwen te zien’, vertelt Aurele (75). ‘Terwijl ik in mijn leven misschien tienduizend vrouwen onder mijn handen heb gehad. Ik denk dat de vrouwen eerder zenuwachtig zullen zijn voor mij.’ Amai, dat belooft! Wij kijken alvast uit naar de allereerste aflevering.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.