https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZIEN: dit zijn de 8 mannelijke vrijgezellen van nieuw seizoen ‘Hotel Römantiek’

ZIEN: dit zijn de 8 mannelijke vrijgezellen van nieuw seizoen ‘Hotel Römantiek’

Ze trekken met Frances Lefebure, Otto-Jan Ham en Sven de Leijer naar Tunesië in de hoop de liefde van hun leven te ontmoeten.

© vier

Heel ‘Temptation’-gewijs stelt VIER de acht mannelijke vrijgezellen van het nieuwe seizoen van ‘Hotel Römantiek’ voor.

Frances Lefebure, Otto-Jan Ham en Sven de Leijer spelen opnieuw cupido voor de derde leeftijd in het nieuwe seizoen van ‘Hotel Römantiek’. Dit keer trekken ze met een hele groep oudjes naar Tunesië in de hoop dat er opnieuw enkele ‘oude schuren in brand komen te staan’.

‘De vrouwen zullen zot worden’

De trailer waarin de acht mannelijke vrijgezellen worden voorgesteld, belooft al veel goeds. Het lijkt wel een video van ‘Temptation Island’, maar dan met iets minder sixpacks en tattoos en iets meer grijze haren. De senioren tonen zichzelf van hun meest verleidelijke kant en VIER waarschuwt al: ‘Kleindochters, houd uw grootmoeders binnen.’

Volgens Frances zullen de vrouwen zot worden, Otto-Jan Ham raakt er zelf een beetje opgewonden van en Sven die vindt het er eerlijk gezegd een beetje over.

Benieuwd welke stelletjes er deze keer zullen genieten van een ritje in de zwaan? Het gloednieuwe seizoen kan je vanaf woensdag 30 januari bekijken op VIER.

Lees ook: