Home Lifestyle 5 seksstandjes die je vrijpartij onder de douche (nog) leuker maken

5 seksstandjes die je vrijpartij onder de douche (nog) leuker maken

Uitschuivers zijn bij deze uitgesloten.

Weinig plaats, spattend water en een glibberige ondergrond: dat is in jouw ogen waarschijnlijk een realistische omschrijving van een vrijpartij onder de douche. Maar hey, het kan ook anders. Met de juiste standjes wordt de volgende keer seks onder de douche een knaller van formaat (die niet op de spoedafdeling eindigt).

1 / 5
1. Voorovergebogen
2. Op de schoot
3. Benen klemmen
4. Balletdanser
5. Full body contact
1. Voorovergebogen
1. Voorovergebogen

Dit standje is misschien niet het veiligste van de vijf, maar wel het meest opwindende. Ideaal voor het stimuleren van de G-spot.

Zo doe je het: zowel jij en je partner zetten de voeten stevig op schouderbreedte op de grond. Buig helemaal voorover met je achterste de in de lucht. Je kan je handen op de grond of tegen de muur zetten voor meer stabiliteit. Je partner kan tijdens de daad je heupen of polsen vasthouden.

(Illustratie: Women’s Health)

2. Op de schoot
2. Op de schoot

Heb jij een douche en bad in één? This one’s for you.

Zo doe je het: je partner zet zich op de leuning van het bad, met beide voeten stevig op de grond en handen op de badrand. Jij gaat op zijn schoot zitten in een soort ‘reverse cowboy’-positie. Je kan je handen op zijn dijen zetten om jezelf te ondersteunen of je kan uitsluitend gebruik maken van je beenspieren en je handen voor andere dingen gebruiken. Wil je dit standje in een gewone douche uitproberen, dan kan je eventueel een klein krukje gebruiken om in de douche te zetten.

(Illustratie: Women’s Health)

3. Benen klemmen
3. Benen klemmen

Dit standje vergt wat kracht en stabiliteit van je partner, maar het voordeel is dat je het in gelijk welke soort douche (of ergens anders) kan uitvoeren.

Zo doe je het: leun met je rug tegen de muur en wikkel je benen rond het middel van je partner. Hij houdt je benen stevig vast en houdt je lichaam in de lucht. Om te voorkomen dat al de druk op zijn voeten komt te staan en hij uitschuift kan je één been op de grond houden en één rond zijn middel wikkelen.

(Illustratie: Women’s Health)

4. Balletdanser
4. Balletdanser

Nog een standje waarbij jij en je partner elkaar toekijken, maar dan een iets veiligere versie dan het vorige.

Zo doe je het: hiervoor hoef je niet tegen de muur te staan, de muurtegels van de douche kunnen soms immers best koud zijn. Jullie staan in het midden van de douche, jij plaatst één knie of voet tegen de muur en houdt vast rond zijn schouders of hals. Hij houdt je vast bij je rug of heup en dijbeen. Terwijl kunnen jullie beide genieten van de warme douchestraal.

(Illustratie: Women’s Health)

5. Full body contact
5. Full body contact

Nogmaals, zij die een douche en bad in één hebben, hebben hier een streepje voor. Maar ook in een gewone douche is het perfect haalbaar.

Zo doe je het: ga op zoek naar een stabiel attribuut in je douche om je aan vast te houden, bijvoorbeeld de douchekraan (niet te hard trekken!) of de deurhendel. Bij dit standje staan jullie beide lichtjes voorovergebogen. Je partner staat achter je, hij houdt zijn armen naast jou en zet zijn handen tegen de muur of op de badrand. Hij buigt zijn volledige bovenlichaam over jou en penetreert je langs achteren. Jij geniet van de warmte van zijn lichaam en hij voelt de warme douchestraal op zijn rug.

(Illustratie: Women’s Health)

Bron: Women’s Health

Lees ook: