Home Lifestyle 9 van de beste seksstandjes voor elke kamer in huis

9 van de beste seksstandjes voor elke kamer in huis

Seks keuken

Een van de beste manieren om je seksleven een boost te geven is ongetwijfeld afwisseling. Ruil je slaapkamer of de zetel eens voor een andere kamer in huis. Geen idee waar je moet beginnen? Hier zijn de beste seksstandjes voor elke kamer in huis. Graag gedaan!

Badkamer

Seksstandjes douche of badkamer

Heb je een douche in bad? Perfect. Kijk elkaar aan en zet één been op de badrand, terwijl hij je zachtjes penetreert. Geen fan van doucheseks wegens te glibberig? Laat hem plaatsnemen op het toilet en ga op hem zitten. Ondertussen kan hij met je clitoris spelen voor verhoogd genot.

Keuken

Seksstandjes keuken

Mannen worden zot van keukenseks. Klassieker blijft uiteraard seks op het aanrecht: jij zit op het aanrecht, terwijl je man tussen je benen staat. Mag het wat pittiger? Leun tegen het aanrecht, terwijl hij je langs achter penetreert.

Eetkamer

Seksstandjes keuken of eetkamer

Wie heeft er een bed nodig als je een tafel hebt? Right. Als de tafel jullie beiden kan houden, klim er dan bovenop voor een variatie op de missionaris met jouw benen op zijn schouders. Of ga op de rand van de tafel zitten met je benen rond zijn heupen, terwijl hij recht blijft staan. Fan van orale seks? Laat hem op een stoel zitten, terwijl jij met je rug op tafel ligt en je benen over zijn schouders legt.

Woonkamer

Oké, de zetel is een klassieker. Maar deze seksstandjes heb je misschien nog niet geprobeerd: buig je lichaam over de arm van de zetel en laat je partner langs achter penetreren. Het kussen van de armleuning zal ervoor zorgen dat je je comfortabel voelt en ondersteund wordt. Of probeer eens een variatie op de missionaris door een hoop kussens onder je heupen te leggen voor diepere penetratie.

Washok

Seksstandjes

De wasmachine en de droger kunnen wonderden verrichten voor je seksleven. Door op de wasmachine te gaan zitten terwijl die aan het draaien is, krijg je extra vibraties die kunnen bijdragen aan een krachtiger orgasme. Het zijn trouwens niet alleen de vibraties die stimulerend werken, ook de warmte van de machines tegen je naakte huid draagt bij aan een sensueler moment.

Bureau

Seksstandjes bureau

Extra motivatie nodig om je bureau netjes te houden? Terwijl je naar voren leunt en het bureau vasthoudt voor ondersteuning, kan je man je langs achter penetreren. Bonus: hij kan zijn handen gebruiken om de rest van je lichaam met zijn handen te stimuleren. Ook rollenspel werkt hier extra goed!

Hal

De komst van een onverwachte bezoeker kan seks in de hal extra spannend maken. Probeer een van de seksstandjes waarbij jullie tegen de voordeur leunen, bijvoorbeeld. Plaats je handen tegen de deur en laat je volledige gewicht in je handen vallen terwijl hij je langs achter penetreert en je middel vasthoudt. Of doe alsof jullie te gast zijn in jullie eigen huis en kruip tussen de jassen in de kapstok voor een vluggertje.

Trap

Hoewel de trappen misschien niet echt een aparte kamer in je huis zijn, wil dat niet zeggen dat ze geen perfecte plek zijn voor een potje seks. Laat hem op de vloer liggen zodat jij op hem kan zitten in reverse cowgirl en laat je benen rusten op de trede waar jij je het prettigst bij voelt.

Terras

Ah, het buitenleven. Seks op het terras, waar de kans bestaat dat iemand anders je kan zien of horen, maakt het zó spannend! Verricht de daad in de vroege ochtend of bij zonsondergang voor iets romantischer licht. Heb je een tuinstoel? Laat je partner op de stoel zitten terwijl hij naar je kijkt. Omhul jullie met een dekentje voor extra warmte en privacy van nieuwsgierige buren.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.