Home Lifestyle Al meer dan 5.000 inschrijvingen voor het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’

Al meer dan 5.000 inschrijvingen voor het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’

Geïnteresseerden kunnen zich bovendien nog steeds aanmelden!

big brother
© VIER

Na meer dan 3.600 inschrijvingen voor ‘Blind Getrouwd’ en meer dan 10.000 geïnteresseerden voor het nieuwe seizoen van de ‘De Mol’ is er nu ook een ware stormloop voor ‘Big Brother’. Op amper 3 weken tijd schreven er namelijk al meer dan 5.000 mensen zich in.

De terugkeer van ‘Big Brother’ zorgde meteen voor heel wat reacties, maar dat was nog lang niet alles. Er stonden blijkbaar ook heel wat mensen te popelen om zich in te schrijven voor het programma. Zo is amper drie weken na de bekendmaking de kaap van 5.000 inschrijvingen al bereikt.

Het nieuwe seizoen van het realityprogramma komt er in 2021 en het gaat om een samenwerking tussen VIER en de Nederlandse zender RTL5. Wie de presentatie voor zijn of haar rekening zal nemen, is voorlopig nog niet bekend.

Afgesloten van de buitenwereld

Het concept blijft wel nog steeds hetzelfde. Tien mensen gaan gedurende 100 dagen wonen in een huis dat volledig afgesloten is van de buitenwereld. Zij weten dus niet wat er zich buiten afspeelt, maar wat de kandidaten binnen uitspoken, kunnen wij vanuit onze luie zetel volgen. In het huis hangen namelijk verschillende camera’s die het doen en laten van de deelnemers op beeld vastleggen.

Om het geheel spannend te houden, moeten de kandidaten dagelijks enkele opdrachten uitvoeren. Verder moet er om de twee weken iemand vertrekken en de uiteindelijke winnaar gaat met een mooie geldprijs naar huis. De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen van ‘Big Brother‘ mogen dan wel vlotjes binnenstromen, wie wil kan zich nog steeds aanmelden voor het programma. Zie jij een extra centje op je spaarrekening wel zitten en heb je er geen problemen mee dat alles wat je doet op televisie te zien zal zijn? Dan kan je je nog steeds inschrijven voor het nieuwe seizoen via de website www.bigbrother2021.com.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.