Home celebs HIER ZIJN ZE DAN: deze 3 Studio Brussel-kanjers presenteren dit jaar de...

HIER ZIJN ZE DAN: deze 3 Studio Brussel-kanjers presenteren dit jaar de Warmste Week

Ze werden aangekondigd met een originele interactieve Facebook Live-video. 

© Thiry Romain/Photo News

De drie Warmste Week-presentatoren van Studio Brussel werden zojuist via de StuBru-Facebookpagina aangekondigd. De drie gelukkigen worden beloond voor hun goede prestaties van vorig jaar.

Het Warmste Week-team 2017 is namelijk hetzelfde als dat van vorig jaar. Linde Merckpoel, Bram Willems en Eva De Roo zullen ook dit jaar de kou trotseren en heel wat hartjes warm maken door de massale steun van hun luisteraars aan meer dan duizend goede doelen.

Originele aankondiging

Vanmiddag werden de drie (toen nog onbekende) Warmste Week-presentatoren op een dok gezet in het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke, de gloednieuwe Warmste Week-locatie. Ze werden gefilmd en alles werd live uitgezonden op de Facebookpagina van Studio Brussel.

De bedoeling was dat zoveel mogelijk kijkers warmte stuurden naar de drie presentatoren door te reageren onder de video. Van zodra ze genoeg warmte ontvingen, sprongen ze het water in en snelden ze zich al zwemmend richting oever om zichzelf kenbaar te maken.

Vanaf maandag 18 december zullen de Linde, Bram en Eva een week lang dag en nacht radio maken op het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Alle info vind je hier.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.