Home FASHION & BEAUTY Fashion VIDEO: zangeres Dua Lipa is het nieuwe gezicht van Patrizia Pepe

VIDEO: zangeres Dua Lipa is het nieuwe gezicht van Patrizia Pepe

'Bang Bang'!

De modeweek van Milaan is ingezet met een knal dankzij de campagnevideo van Patrizia Pepe. Het Italiaanse modemerk heeft Dua Lipa gestrikt als gezicht voor de najaarscampagne. De zangeres brengt speciaal voor de gelegenheid een cover van de klassieker ‘Bang Bang‘.

Stoer, sensueel en vrouwelijk. Die beschrijving past bij zowel de najaarscollectie van Patrizia Pepe als bij het gezicht ervan. De Brits-Kosovaarse popzangeres Dua Lipa belichaamt de ontwerpen van het Italiaanse merk perfect. Met veel zwart, leer en romantische afwerkingen is de collectie even zwoel als de ‘New Rules’-zangeres.

#DuaForPatriziaPepe

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

‘Bang Bang’

Creative director Patrizia Bambi heeft altijd al een passie gekoesterd voor muziek. Het kledingmerk bestaat in 2018 al 25 jaar, dus de ontwerpster vond dit de uitgelezen kans om het DNA van Patrizia Pepe en zijn band met muziek te benadrukken. En niemand is meer geschikt voor die missie dan rijzende poster Dua Lipa!

Je kan het resultaat van de samenwerking vol girlpower bewonderen in de video van Patrizia Pepe‘s campagne. Vergeet niet het geluid hard te zetten, want de prachtige hese stem van Dua Lipa draagt de soundtrack, ‘Bang Bang‘!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.