Home FASHION & BEAUTY Beauty ZIEN: Lizzo schittert in spot voor Urban Decays nieuwe oogschaduwpalet Naked Honey

ZIEN: Lizzo schittert in spot voor Urban Decays nieuwe oogschaduwpalet Naked Honey

Niemand minder dan zangeres Lizzo schittert in een nieuwe spot voor het oogschaduwdoosje.

© Getty

Fans van Urban Decays Naked Palettes mogen zich tegenwoordig al echte verzamelaars noemen. Het merk bracht op korte tijd al verschillende versies uit en oogschaduwliefhebbers kunnen vanaf nu nog eentje aan hun collectie toevoegen. Naked Honey has arrived!

Het is niemand minder dan Lizzo die zich het gezicht van het oogschaduwdoosje mag noemen. De zangeres is al een van de gezichten van de ‘Pretty Different’-lijn en schittert nu ook in een video van het palet Naked Honey. Het oogschaduwpalet bestaat zoals gewoonlijk uit twaalf kleuren en bevat een mix van zowel gouden, bruine als geelachtige tinten. Qua afwerking zijn ze verder ook heel divers, want er zitten zowel glanzende én matte kleurtjes in.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Naked Honey

Urban Decay zelf omschrijft de oogschaduwtinten als een ‘retro gouden glans’ en door enkel en alleen naar de verpakking te kijken, kunnen we ze al gelijk geven. Ook de kleuren zelf passen perfect bij de omschrijving van het merk. Zo is er bijvoorbeeld een matte lichtbruine kleur, een groene oogschaduw met gouden glitters en een donkere auberginetint. Ideaal om een mooie herfstlook mee te maken!

Naked Honey is vanaf nu bij ons te koop en dit voor 55,05 euro.

Lees ook: