Home FASHION & BEAUTY Fashion Two-tone: dé nieuwste kleurentrend die je van je keuzestress afhelpt

Two-tone: dé nieuwste kleurentrend die je van je keuzestress afhelpt

En je maakt het zo druk als je zelf wil!

© Getty

Van groen en lavendel tot roze en camel: tegenwoordig worden zowat de gekste kleuren met elkaar gecombineerd. Al blijft het toch nog steeds een beetje kiezen en verliezen, want je kan natuurlijk niet al je favo kleurtjes tegelijkertijd in de mix gooien. Toch is er een nieuwe kleurentrend die je van die keuzestress kan afhelpen…

De beruchte modeweken zijn weer van start gegaan, en dat betekent voor ware fashionista’s een groot feest. Waarom in godsnaam? Omdat we dan niet alleen massa’s outfitinspiratie kunnen opdoen, maar ook al volop trends voor het volgende seizoen kunnen spotten. Imitatieleer en opvallende regenjassen blijven goed scoren, maar ons oog viel vooral op een gloednieuwe kleurentrend. In New York flaneerden modemeisjes namelijk massaal in items in two-tone. De verschillende delen van een item krijgen daarbij een andere kleur en komen soms zelfs in twee verschillende stoffen. Denk maar aan een leren broek waarvan de andere broekspijp dan weer uit katoen bestaat.

View this post on Instagram

Style reflects Personality #TOLEYEWEAR

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

Colourblocking 2.0

Eigenlijk is de two-tone de opvolger van de colourblockingtrend, met als enige uitzondering dat het hier om zachtere en vaak zelfs klassieke tinten als zwart en bruin gaat. Sta jij toch wat twijfelachtige tegenover deze nieuwe kleurentrend? Probeer hem dan eerst eens uit met een leuk accessoire of een denim stuk. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een jeans waarbij er zowel een streepje donker- als lichtblauw terug te vinden is. Of kies voor twee tinten die heel nauw bij elkaar aansluiten zoals de poederroze trenchcoat van de Nederlandse Claire Rose Cliteur. Very stylish als je het ons vraagt.

View this post on Instagram

new york fashion feet #nyfw

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose) on

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.