Home FASHION & BEAUTY Fashion Fashion addicts, opgelet: deze expo in Londen toont je de meest iconische...

Fashion addicts, opgelet: deze expo in Londen toont je de meest iconische handtassen aller tijden

Nu heb je meteen een excuus voor dat citytripje!

© Getty

Nog op zoek naar een goed excuus om deze lente weer een citytripje naar Londen te plannen? Wij hebben er zonet eentje voor jou gevonden! In april opent er namelijk een indrukwekkende expositie die je de meest iconische handtassen aller tijden toont.

Puilt jouw kast ook uit van de handtassen? Of rolt je lief spontaan met zijn ogen wanneer je weer eens zegt ‘Ik heb echt een heel speciale tas gezien’? Dan gaat jouw modehartje nu waarschijnlijk een tikkeltje sneller slaan. In het imposante Victoria and Albert Museum in hartje Londen kan je binnenkort namelijk iconische handtassen van de afgelopen eeuwen van dichtbij bewonderen. En als we zeggen eeuwen dan mag je je aan een flinke selectie verwachten. In totaal zullen er meer dan 300 objecten in de spotlight geplaatst worden. En ja, er zullen ook portemonnees, rugzakken en reiskoffers te zien zijn.

Van Carries baguette tot de Lady Dior

Van het klassieke Chanel tot het hippe Off-White: zowat de mooiste labels zullen er hun it-bags showen. Zelfs die die over de hele wereld bekend zijn of waar er een uniek verhaal aan vast hangt! Denk maar aan die beruchte paarse Fendi-baguette die Carrie in ‘Sex and the City’ verontwaardigd aan haar overvaller overhandigde. Of de Lady Dior, de tas die naar de altijd stijlvolle prinses Diana vernoemd werd. Uiteraard krijg je ook een streepje kennis mee tijdens deze expo, want je komt er ook meer te weten over de ambacht van het ultieme accessoire. Van een win-winsituatie gesproken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Aan wie alvast enthousiast een weekendje weg plant: de ‘Bags: Inside Out’-expositie is van 25 april tot 31 januari volgend jaar te zien in het Victoria and Albert Museum in Londen. Een ticketje scoor je vanaf 12 pond, wat omgerekend op zo’n 14 euro neerkomt.

Lees ook: