Home FASHION & BEAUTY Fashion WEEKENDTIP: scoor de (tweedehands) bruidsjurk van je dromen bij De Kringwinkel in...

WEEKENDTIP: scoor de (tweedehands) bruidsjurk van je dromen bij De Kringwinkel in Antwerpen

Voor bruiden die liever geen duizenden euro's uitgeven aan een splinternieuwe jurk.

kringwinkel
© Getty Images

Wie zegt dat je trouwjurk splinternieuw hoeft te zijn? Deze zaterdag scoor je bij De Kringwinkel in de Antwerpse Sint-Jorispoort misschien wel de (tweedehands) jurk van je dromen tijdens een grote verkoop van trouw- en feestmode.

Geen zin om duizenden euro’s uit te geven aan een gloednieuwe bruidsjurk? Dan moet je deze zaterdag bij De Kringwinkel in de Sint-Jorispoort in Antwerpen zijn. Daar wordt overmorgen namelijk een grote verkoop van trouw- en avondkledij georganiseerd.

De stijgende verkoopcijfers van De Kringwinkels bewijzen dat duurzaamheid vandaag de dag hoog in het vaandel wordt gedragen en tweedehandsmode hipper dan ooit is. Waarom dan niet trouwen in een tweedehands bruidsjurk?

Duurzame look én decoratie dankzij De Kringwinkel

Louise Vrints, marketing- en communicatieverantwoordelijke bij De Kringwinkel Antwerpen, is alvast helemaal overtuigd van het concept ‘tweedehands trouwen’.

‘Mensen proberen hun leven steeds duurzamer in te vullen, zo ook hun trouwfeest. Bij onze verhuurdienst Kringverhuur krijgen we elk jaar meer koppels over de vloer die hun bruiloft met tweedehandsmateriaal willen inrichten. Wij geloven dat ze ook bereid zijn die stap te zetten bij de zoektocht naar hun outfit’, klinkt het.

De redenen waarom vrouwen hun bruidsjurk binnenbrengen bij De Kringwinkels zijn volgens Vrints zeer uiteenlopend. ‘Soms zijn het mensen die gescheiden zijn en dus niet meer herinnerd willen worden aan hun trouwdag. Maar er zijn evengoed mensen bij wie de jurk thuis in de weg hangt en die er iemand anders blij mee willen maken.’

Sommige bruiden zijn intussen gescheiden en brengen hun trouwjurk binnen omdat ze niet langer aan hun huwelijk willen worden herinnerd.

Naast bruiden en bruidegommen kunnen ook hun gasten een tweedehands outfit op de kop tikken. Verder wordt er voor extra inspiratie gezorgd met behulp van een photobooth en een stand van Kringverhuur waar je informatie kan inwinnen over de werking van de verhuurdienst.

Praktisch

Wanneer? Zaterdag 18 mei van 10 tot 18u

Waar? Sint-Jorispoort 29, 2000 Antwerpen

Sta je op trouwen? Lees dan zeker ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.