Home FASHION & BEAUTY Fashion AHA: dankzij dit trucje blijft je beha onzichtbaar als je een jurkje...

AHA: dankzij dit trucje blijft je beha onzichtbaar als je een jurkje met open rug draagt

Uitproberen maar!

© Getty

Het moet zowat een van onze favoriete zomerse kledingstukken zijn: een jurkje met een verleidelijke open rug. Toch hebben we er een haat-liefderelatie mee. Je wil je boezem namelijk de vrijheid geven die hij verdient, maar tegelijkertijd heb je angst voor slippertjes (lees: je borsten die ongevraagd komen piepen). Maar nu doet er een eenvoudig trucje de ronde waarmee je toch een beha aan kan onder je favo jurkje.

Toegegeven, er zijn al flink wat oplossingen om je boezem in toom te houden als je kiest voor een rugdecolleté. Denk maar aan die zogenaamde ‘nipple covers’ of zelfs jurkjes met ingebouwde cups. Toch voelt er niets zo vertrouwd als jouw doordeweekse beha die jouw borsten ook de nodige ondersteuning geeft. Maar een behabandje dat zichtbaar is, oogt helaas niet zo mooi (tenzij het een leuk detail heeft of van kant is). Gelukkig circuleert er op TikTok nu een heel eenvoudig trucje dat komaf maakt met dat vestimentair probleem. Incognito een beha dragen, doe je met de hulp van een simpel accessoire.

Easy as 1, 2 3 

Meet the ‘low back strap’: het accessoire dat fashionista Janette gebruikt in haar video. Het enige wat je hoeft te doen is de straps aan beide kanten van de beha te haken, ze vervolgens naar voren te kruisen en te sluiten. Je kan het accessoire trouwens voor elke beha uit je lingerielade gebruiken. Janette vertelt dat ze het hebbeding online kocht bij Amazon, maar je kan het ook net zo goed bij jouw favoriete lokale lingeriewinkel halen. Wij vonden het bijvoorbeeld in de webshop van Hunkemöller terug voor zo’n € 9.

@inmyseams##fyp ##lifehacks ##girlhack ##learnontiktok ##tiktokpartner ##fashiontip ##fashionhacks♬ original sound – inmyseams

Meer mode: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.