Home FASHION & BEAUTY Beauty SPOTTED: dit messy kapsel mét froufrou is de trend deze zomer

SPOTTED: dit messy kapsel mét froufrou is de trend deze zomer

Makkelijker gaat het niet worden en het ziet er nog eens leuk uit ook.

Getty/YouTube

Ben jij nog op zoek naar ideetjes voor een nieuwe zomercoupe? Laat je dan inspireren door onder anderen Sophie Turner en Taylor Swift. De twee blondines bewijzen namelijk dat messy haar in combinatie met een froufrou weer helemaal hip is dit seizoen.

Op zoek naar een nieuw kapsel, maar heb je geen zin in een drastische verandering? Dat is dit messy kapsel zeker iets voor jou. Het is een snit die bij iedereen past en je kan de lengte makkelijk aanpassen naar wat je zelf wil. Zo kan je deze trend zowel kort(er), halflang en lang dragen. Combineer je iets of wat rommeligere lokken met een froufrou om helemaal mee te zijn. Een frou vraagt vaak al om iets meer toewijding (je moet hem om de paar maanden laten bijknippen), maar deze nonchalante variant vraagt om net iets minder onderhoud. Bovendien kan het bij vrijwel elke haartextuur.

Heb je toch nog iets meer overtuiging nodig? Ga dan eens op zoek naar inspiratie bij bijvoorbeeld Taylor Swift. De zangeres is al langer overtuigd van deze snit en ook ‘Game of Throne’s-actrice Sophie Turner waagde zich enkele dagen geleden aan dit kapsel. Als je haar van nature niet kaarsrecht is, kan het gewoon zijn natuurlijke gang laten gaan. Wie toch iets meer volume en textuur wil, haalt er best even de krultang bij. Gewoon een paar losse waves maken, even met je vingers er door en je look is compleet!

View this post on Instagram

Sophie with #MichaelFassbender, #JessicaChastain, #JamesMcavoy on The #GrahamNortonShow yesterday. © sophieturnernews

A post shared by Ladies of Winterfell (@ladiesofwinterfell) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.