Home FASHION & BEAUTY Beauty TIP: deze cleanser van The Body Shop krijgt wereldwijd lovende reviews

TIP: deze cleanser van The Body Shop krijgt wereldwijd lovende reviews

Bonus: je betaalt er slechts 14 euro voor.

Getty

Mei Plasticvrij zit er bijna op, maar wie van plan was om ecologischer te gaan leven, kan haar goede voornemens nog snel waarmaken. Te beginnen met je make-uproutine! Deze reinigingsboter van The Body Shop krijgt namelijk zo’n positieve commentaren dat we onze watjes bijna willen verbannen uit onze badkamer.

Ben jij nog op zoek naar een cleanser die je foundation en mascara zonder problemen van je gezicht krijgt? Dan kan de Camomile Sumptuous Cleansing Butter van The Body Shop je misschien wel overtuigen. Deze reinigingsboter gaat niet alleen je make-up verwijderen, maar het product heeft ook een verfrissend effect. Zo voelt je huid achteraf schoon en zacht aan. Bovendien is het product ook milieuvriendelijk, want je hoeft geen watjes te gebruiken. Je brengt de reinigingsboter met je (propere!) handen aan op je gezicht  en vervolgens ga je het product zachtjes inmasseren. Nadien kan je alles afspoelen en eventuele restjes van je gezicht halen met een washandje.

Lovende reviews

Gebruikers van het product zijn alvast enthousiast. Zo heeft een fan een foto op Instagram gepost waar je kan zien dat de cleansing butter tegen alle soorten make-up opgewassen is. Denk maar aan een hele dekkende foundation, glitteroogschaduw en zelfs gezichtsverf.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook op de website van The Body Shop staan tal van positieve commentaren. ‘Dit is de beste make-upremover die ik ooit gebruikt heb. Hij is zo mild dat ik er geen puistjes van krijg en hij irriteert mijn huid ook niet’.

Nog meer beauty: