Home FASHION & BEAUTY Beauty TREND ALERT: volgens haarstylisten is de ‘cool girl curl card’ de nieuwe...

TREND ALERT: volgens haarstylisten is de ‘cool girl curl card’ de nieuwe beach wave

Beter voor je haar én je hebt minder tijd nodig in de badkamer!

Op vlak van make-up mag het anno 2020 allemaal wat natuurlijker en ook qua haar hoeft het er niet meer perfect gepolijst uit te zien. Volgens haarstylisten omarmen we steeds meer onze natuurlijke haartextuur en daar kunnen wij alleen maar blij van worden. Stukken beter voor je haar en je kan ’s ochtends meteen wat langer in bed blijven liggen. Hoera!

De Kardashians hebben ervoor gezorgd dat een kaarsrechte coupe jarenlang in was, maar eindelijk komt hier verandering in. Volgens haarstylisten mag het anno 2020 allemaal wat natuurlijker en zij hebben de komende haartrend alvast de ‘cool girl curl card’ genoemd. Wat mag je nu precies onder deze term verstaan? Denk bijvoorbeeld maar aan de natuurlijke en nonchalante lokken van Blake Lively.

View this post on Instagram

Blake Lively🥰 📸 @popsugar / @gettyimages / James Devaney /

A post shared by 28.04.18 (@celebrities.life1) on

Cool girl curl card

‘Vecht niet langer met je haar. Tegenwoordig wil je werken met wat je hebt en je natuurlijke haartextuur een boost geven, zonder deze compleet te veranderen. Je eigen haar omarmen is een van de populairste trends voor de lente van 2020’, aldus haarstylist Brent Barlow in een interview met Glamour UK.

Wat is er nu belangrijk om deze look te bekomen? Eerst en vooral zien we komende lente weer meer natuurlijke haarkleuren, wat op zijn beurt perfect past bij deze stylingtrend. Wil je toch wat meer dimensie in je haar creëren? Vraag dan om een mix van enkele lichte en donkere highlights. Zo krijg je wel wat meer beweging in je coupe en dit zonder dat het geheel te extreem is.

Hoe onderhouden?

Je hebt dan wel minder stylingwerk met je stijl- of krultang, maar ook deze haarstijl vergt wel wat onderhoud. Je wil er namelijk voor zorgen dat je haar in opperbeste conditie is. Investeer dus in een shampoo en conditioner die je haar verzorgen en hydrateren. Op vlak van stylingproducten kies je voor producten die de natuurlijke textuur van je haar bevorderen, extra glans creëren en pluis tegengaan.

Nog meer beauty: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.