Home FASHION & BEAUTY Fashion Sienna Miller flaneert in de perfecte tijdloze broek… van Mango

Sienna Miller flaneert in de perfecte tijdloze broek… van Mango

Je shopt ze voor nog geen € 40!

© Getty - Mango

Een oversized blazer, een wit hemd… Er zijn zo van die klassiekers die je voor elke gelegenheid uit de kast kan trekken. Het ultieme kledingstuk volgens Sienna Miller? Dat moet de wijde broek zijn! De Britse actrice flaneerde onlangs in New York in een exemplaar dat er niet alleen erg classy uitziet, maar ook nog eens betaalbaar is.

Hoewel Sienna Miller doorgaans in onbetaalbare stukken op de rode loper verschijnt, hoeft haar dagdagelijkse garderobe klaarblijkelijk echt geen fortuin te kosten. Trouw aan haar toegankelijke stijl stapte ze namelijk in the city that never sleeps de straat op in een beige broek met brede pijpen van Mango. Dankzij de katoenen stof, het highwaistmodel en de plooidetails zou je nooit durven denken dat dit pareltje voor € 39,99 aan de (virtuele) kapstok hangt bij de Spaanse keten. Budgetshoppers zijn bij deze dus gewaarschuwd!

Season after season 

Sienna hield haar zomerlook overigens erg luchtig met een geribde witte top en een gele foulard in plaats van een mond- en neusmasker. Om haar outfit helemaal af te maken, koos ze tenslotte nog voor een paar Gucci-sneakers en een zwarte tas. Hoewel je de broek nu dus aan een soldenprijsje kan scoren, kan je ze prima doordragen tot in de herfst. Verruil de top door een wit hemd en draag er een blazer op die net zoals de broek een wat mannelijk silhouet heeft. Een tijdloze look waarin je overal kan verschijnen als je het ons vraagt.

© Mango

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.