Home FASHION & BEAUTY Beauty Dankzij deze nieuwe nageltrend hoef je niet meer te kiezen tussen je...

Dankzij deze nieuwe nageltrend hoef je niet meer te kiezen tussen je favoriete kleurtjes

Ideaal voor alle twijfelaars onder ons!

nagels
© Getty

Zin om je nagels te lakken, maar kan je niet kiezen welk kleurtje je wil gebruiken? Dan heb je geluk, want deze nieuwe nagellaktrend is ideaal voor alle twijfelaars onder ons. Zo hoef je geen hartverscheurende keuze meer te maken uit rood, zwart of pastel, maar kan je met een gerust hart je favoriete nagellakkleurtjes met elkaar mixen en matchen.

Barst jouw nagellakcollectie ook bijna uit zijn voegen? Dan is de nieuwe nagellaktrend, ‘skittles manicure’, echt iets voor jou. Bij deze trend hoef je namelijk niet meer te kiezen, maar mag je gerust verschillende kleurtjes met elkaar gaan combineren.

Skittles manicure

Het is niet de eerste keer dat verschillende nagellakkleuren combineren een trend is. Eerst was het in de mode om een mix van kleurtjes uit dezelfde kleurenfamilie op je nagels te dragen. Denk bijvoorbeeld maar aan diverse rode tinten. Nu zijn er geen grenzen meer: alles kan en alles mag! Zo mag je gerust groen, geel en blauw door elkaar gebruiken als je wil. Maak er dus maar gerust een kleurboel van!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.