Home FASHION & BEAUTY Beauty BEAUTYTIP: deze budgettopper moet je in huis halen als je last hebt...

BEAUTYTIP: deze budgettopper moet je in huis halen als je last hebt van broze nagels

Je betaalt er net geen 7 euro voor!

manicure
© Artem Beliaikin via Unsplash

Te lang met gelnagels rond gelopen of heb je van nature broze nagels? Dan lukt het je vaak niet om je nagels mooi te laten uitgroeien. Toch hoef je niet de rest van je leven met korte stompjes rond te lopen, want met een beetje geduld en met de hulp van onderstaande budgettopper loop jij binnenkort met sterke en gezonde nagels rond.

Wil jij graag mooie en gezonde nagels, maar breken ze om de haverklap af? Dan is de Hard as Nails Clear Nail Care van Sally Hansen iets voor jou. Deze budgettopper krijgt online lovende reviews en het kost je bovendien ook geen fortuin. Voor net geen zeven euro gaat dit product het chippen, splijten en breken van je nagels voorkomen. Na slechts enkele weken zien je nagels er al een stuk sterker uit!

hard as nails

Je gebruikt het product net zoals een gewone nagellak. Een laagje is bovendien al genoeg om potentiële scheurtjes of barsten te voorkomen. Bovendien hoef je niet lang te wachten voor je nagels weer droog zijn. Op Amazon vind je alvast heel wat positieve commentaren over de Hard as Nails. ‘Ik gebruik het zowel onder als boven mijn nagellak. Werkt wonderen voor mijn nagels. Ik kan niet meer zonder’, klinkt het in een van de reacties.

Hard as Nails van Sally Hansen shop je voor € 6,99 bij Kruidvat.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.